0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN UPISAO 11. UZASTOPNU POBEDU: Ubedljiv trijumf crno-belih! Prekinut neverovatan niz Radnika iz Surdulice! (VIDEO)

Objavljeno: 21.02.21 u 14:53

Završena je utakmica u glavnom gradu Srbije!

U okviru 23. kola Superlige Srbije, Partizan je u Beogradu ugostio ekipu Radnika iz Surudlice. Utakmica je završena rezultatom 3:0.

Radnik je poslednji put na gostovanju poražen u septembru prošle godine. Ekipa iz Surdulice je tada doživela poraz od Vojvodine. Partizan je danas odličnom igrom i golovima, prekinuo uspešan niz gostujuće ekipe. Ovo je 11. uzastopna pobeda crno-belih u Superligi Srbije. 

Partizan je napadao od samog starta meča. Izabranici Slavoljuba Đorđevića, bazirali su se na defanzivne zadatke. Crno-beli su propustili nekoliko odličnih prilika u prvom delu igre, a pogodak je postignut u samom finišu.

PROČITAJTE JOŠ: NEMA DILEME: Mbape ide, zamena je spremna!

U 44. minutu meča, Jojić je centrirao, a Igor Vujačić je savladao golmana Ivana Kostića. Ovo je prvi pogodak defanzivca u dresu ekipe iz Humske ulice.

Izabranici trenera Aleksandra Stanojevića, krenuli su agresivno i u nastavku igre.  Devet minuta nakon početka drugog poluvremena, Aleksandar Šćekić je zatresao mrežu Radnika. Reprezentativac Crne Gore je postigao  3. gol ove sezone.

Radnik je od 58. minuta na terenu ostao sa igračem manje. Mladi Ranko Jokić je isključen zbog drugog žutog kartona. Prvu javnu opomenu, zaradio je u 39. minutu igre.

Bilo je jasno da će domaćoj ekipu biti znatno lakše u nastavku igre. Japanac Takuma Asano je postigao 11. pogodak u sezoni i tako povećao prednost Partizana u 64. minutu utakmice.

Do kraja meča, rezultat se nije menjao.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter