in ,

PobedaPobeda TugaTuga

NOVI DEMANT, PIKSI: ‘Još uvek nisam selektor!’

FOTO: Youtube screenshot

Novi selektor fudbalske reprezentacija Srbije govorio je na TV PRVA.

Dragan Stojković poznat pod nadimkom ‘Piksi’, kako kaže još uvek nije zvanično selektor.

‘Pre svega da pojasnim. Ja zvanično još nisam selektor. Ali ću biti za koji dan. Sledeće nedelje će se ozvaničiti. Nemojte da sumnjate, ja sam dao reč. Osećam se lepo, osećam veliku odgovornost. To nije za mene neki problem. Sve što sam radio, radio sam odgovorno. Vođenje reprezenteacije je veliki izazov. Ovo je čast i privilegija, da možete da branite grb svoje zemlje, zastavu, himnu. To je taj patriotski duh koji imate i koji se ponovo rađa. To su neke stvari koje su uticale da prihvatim ovaj posao. Želim da sa našom ekipom napravim nešto što će Srbiju učiniti ponosnom.’ – počeo je Piksi.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

‘Moramo da naučimo da budemo strpljivi. Ja sam jako strpljiv, znao sam da će doći do ovakvog epiloga. Naravno da moj ugovor sa bivšim klubom je bio jedan od stvari o kojima je moralo da se razmišlja. Od prvog dana sam bio iskren, rekao sam da je ovo nemoguća misija. To ne znači da nije moglo da se završi ovako. Taj finansijski ugovor koji imam sa njima je morao da se pažljivo razmotri. Sve će na krajuj ispasti dobro.’ – rekao je Stojković i dodao.

‘Nisam ja juče počeo da razmišljam o reprezentaciji. Vrlo brzo nam dolaze kvalifikacije za Svetsko prvenstvo. Nema puno vremena da se prave neke strategije koje će oduševiti ceo svet. Ali, mora da se oformi jedna zdrava grupa igrača, koji će morati da shvate jednu stvar – koji su prioriteti njihovog dolaska, odnosno poziva u reprezentaciju. Jedva čekam taj prvi sastanak. Da im kažem zašto su došli. Grb, zastava i himna su nešto najsvetije. Moram naći problem i rešiti ga.’ – zaključio je on.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

Diskusija

Odgovorite
  1. Ti si, bre, mali covek. Otvaras fabrike sa ovim klosarima. Isti si kao i oni. Dokazao si to vise puta (nije bitno koja vlast je u pitanju). Kao covek si nula. Nistica.
    Svaka cast na fudbalskom znanju.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

NEMA DILEME: Mbape ide, zamena je spremna!

PIKSI NAJAVIO PROMENE: ‘Moraju da krenu da se bore!’