0
ATP

FOTO: Twitter screenshot

DANIL MEDVEDEV: ‘Novak mi je prišao i kada sam bio 500. na svetu! Bio sam stidljiv kada smo se upoznali’

Objavljeno: 21.02.21 u 12:48

Novak Đoković:’Ti si sjajan momak! Samo je pitanje vremena kada ćeš osvojiti gren slem’.

Najbolji teniser sveta nastavlja sa neverovatnim partijama! Osvojio je Australijan open po 9. put u karijeri! U finalu je savladao Danila Medvedeva, rezultatom 3:0 u setovima. Nakon meča, na ceremoniji su govorili akteri finalnog duela.

Čestitam Novače tebi i tvom timu, bio si fantastičan i nemam reči da opišem kako si odigrao. Novak je bio bog za mene, bio sam stidljiv kada smo se prvi put upoznali, ali mi je on prišao i od tada uvek isto priča sa mnom. I kada sam bio 500. na svetu, a on postao šampion Vimbldona. Hvala ti Novače, veliki si sportista-poručuje Danil.

Hvala mom timu, nije ovo bio moj najbolji dan, ovi uslovi su bili teški, ali nadam se da ćemo uskoro osvojiti gren slem. Zahvaljujem i organizatorima što se ovaj turnir održao i što su nam omogućili da igramo. I želim da se zahvalim svima vama na tribinama, i dalje ste tu, gledate tenis i želeo sam da ovaj meč bude duži i zabavniji za vas, ali nije bio moj dan. Hvala vam, vaša energija mi puno znači- istakao je Medvedev.

PROČITAJTE JOŠ: AMERIKANAC IMA NOVI KLUB: Krilni centar napustio Zvezdu!

-Dobro veče svima, hvala vam puno. Želim da uzvratim Danilu na lepim rečima, ti si sjajan momak i veliki profesionalac. Nekada smo se više družili, više smo trenirali zajedno i drago mi je da smo se opet sreli. Volim Danila kao osobu van terena, on je jedan od najtežih rivala sa kojima sam igrao. Samo je pitanje kada ćeš osvojiti gren slem, nadam se da nećeš još nekoliko godina-rekao je Novak kroz osmeh.

-Želim da se zahvalim i svom timu, svima koji su bili uz mene, svima koji su kod kuće navijali za mene. Ovo je bio dugačak put za  i bez njih ništa ne bih uspeo. Hvala vam na energiji i podršci koju mi dajete. Imam pomešana osećanja! Kada sam dolazio u Australiju ove godine, ovo je bio težak turnir za organizaciju i svaka im čast što su uspeli u svemu i treba da budu ponosni što smo uspeli da učestvujemo.

-Želim da se zahvalim i ovom terenu, Rod Lejver areni, volim je, svake godine sve više, ljubav se nastavlja-zaključio je Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter