0
Evropske lige

FOTO: Privatna arhiva

SRPSKI REPREZENTATIVAC U SJAJNOJ FORMI: Dva gola i asistenicija Mladenovića za pobedu! (VIDEO)

Objavljeno: 20.02.21 u 22:53

Filip Mladenović heroj utakmice u Varšavi, Legija slavila rezultatom 5:2 protiv Visle Plok!

Bivši igrač Borca iz Čačka i Crvene Zvezde blista u dresu Legije i ove sezone došao je do čak pet golova i osam asistencija za klub iz Varšave. Pored toga Mladenović je svoju formu potvrdio i u dresu reprezentacije gde možemo biti i više nego zadovoljni sa njegovom igrom.

Ekipa Česlava Mihneviča je odigrala odličan meč i ovom pobedom dospela na vrh tabele u poljskom šampionatu. Mladenović je u samo 40. minuta uspeo da postigne dve gola i asistira svom saigraču Bartošu Kaputsku i time zasluženo osvoji titulu najboljeg igrača meča. Ekipa Visle uspela je da se vrati u meč i smanji rezultat na 3:2, ali je do kraja meča Brazilac Lukinjas sa dva pogotka ugasio snove gostiju.

Nadamo se da će srpski reprezentativac nastaviti sa sjajnom formom i još više doprineti igri Legije i reprezentaciji Srbije. Rođeni Čačanin je odigrao 23 meča za ekipu iz Varšave i ima još vremena da još više poboljša svoju već odličnu statistiku.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter