0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Ponuda je bogata, a mi verujemo da će napadači biti raspoloženi

Objavljeno: 20.02.21 u 11:10

Za danas smo sa beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko interesantnih kombinacija iz najjačih evropskihz liga za vas.

15.00 Lacio – Sampdorija

Penal koji je izazvao polemike, a dosuđen je Interu protiv Lacija, kao da je presekao Inzagijeve igrače, jer su do tog momenta bili bolja ekipa na terenu. Radu se povredio na zagrevanju i to je uticalo na promenu koncepcije i na kraju se ispostavilo da je odbrana imala više problema nego što je smela. Sampdorija je zaigrala bolje. Na poslednjih pet utakmica su poraženi samo od Juventusa, a velike zasluge za napredak idu na račun oporavljenog Baldea Keite.

Predlog: II2+ (1.85)

15.30 Borusija Menhegladbah – Majnc

Da je dozvoljeno prisustvo publike, domaći navijači bi oterali trenera Rozea sa stadiona pošto je obelodanio da u junu prelazi u Dortmund. A baš protiv njih igraju u kupu i bore se za Ligu šampiona. Totalno rasulo je po pitanju odnosa navijači-trener-direktor i to se mora odraziti na igru smušenih fudbalera protiv nesalomivog Majnca. U prošlom kolu su se digli iz mrtvih i posle 0:2 u Leverkuzenu, osvojili bod.

Predlog: I2-3 (2.70)

15.30 Ajntraht – Bajern

Ajntraht je u odličnoj formi i strašnoj seriji, ali mu dolazi Bajern protiv koga, po pravilu, slabo igraju. Bavarci su poklonili bod Arminiji (možda su ga i jedva osvojili posle 0:2 i 1:3), ali jasno je da će u Frankfurtu ozbiljnije pristupiti poslu. Ima problema Hansi Flik, trener gostiju, sa povredama (Gnabri), ali je to ipak dobro razrađena mašinerija.

Predlog: PG2&3+ (2.10)

17.00 Nant – Olimpik Marselj

Burno je na ‘Velodromu’ ovih dana, ništa drugačije nije na ‘Božuaru’. Dok gosti žale zbog činjenice da će verovatno ostati bez Evrope, domaći su zabrinuti za goli život. Možda će pobeda nad Anžeom uliti optimizam igračima Nanta, ali jedan trijumf u mnoštvu slabih rezultata ne mogu nas ohrabriti da na njih stavimo novac. Obično na njihovim međusobnim utakmicama bude dosta golova mada je to vrlo neizvesno zbog situacije u kojoj se obe ekipe nalaze.

Predlog: X2&2+ (2.05)

18.30 Šalke – Borusija D.

Čak devet bodova manje ima Šalke od spasonosne zone. A i vremena je sve manje. Na njihovu nesreću, u jednom od najvećih derbija dolazi iz tim iz Dortmunda koji je Sevilji očitao lekciju u prvih 45 minuta u Lig šampiona. I njima gori jer gube korak za četiri najbolje ekipe i moraju da igraju na pobedu. Igrački su potentniji, sa pojedincima koje teško ‘rudari’ mogu da zaustave u ovom trenutku.

Predlog: I1-2&3+ (2.30)

UKUPNA KVOTA 49.45 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter