0
Evropske lige

FOTO: Real Madrid/Twitter

REAL ISKORISTIO KIKS ATLETIKA: Rutinska pobeda protiv Valjadolida!

Objavljeno: 20.02.21 u 23:18

Real Madrid morao je da se pomuči protiv Valjadolida, ali je ipak uspeo da ostvari pobedu i začini borbu za titulu!

U poprilično teškoj utakmici Madriđani su ipak uspeli da pronaću put do mreže i savladaju nemoćnu ekipu Valjadolida. Mučili su se tokom celog meča i igra nije bila blistala ali je na kraju Kazemiro uspeo da smesti loptu u mrežu na asistenciju Toni Krosa.

 

Ovom pobedom Real je prišao Atletiku na samo tri boda, međutim ima i utakmicu više, tako da će, kako stvari stoje, borba za titulu biti veoma neizvesna. Barselona sutra dočekuje Kadiz i ima priliku da se priključi šampionskoj trci.

Titulu igrača utakmice poneo je Toni Kros koji je držao sve konce na sredini terena i na kraju fenomenalnom asistencijom pogurao Real do pobede. U sredu ih očekuje meč sa Atalantom u osmini finala Lige šampiona i izabranici Zinedina Zidana moraju dobro da se pripreme za ovaj meč. Sledeći protivnik Madriđana u La Ligi biće Real Sosijedad koji je ove sezone veoma nezgodan protivnik.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter