0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik Surdulica

RADNIK GOSTUJE PARTIZANU – ĐORĐEVIĆ: ‘Čeka nas jedna jako, jako teška utakmica’

Objavljeno: 20.02.21 u 19:30

Nakon tri odigrana kola u drugom delu prvenstva, Radnik je prikupio pet bodova, te je i dalje na osmoj poziciji Supelige. 

Teško gostovanje je pred Surduličanima u nedelju na stadionu Partizana u Beogradu, ali, iako uvažava domaćina meča, i sam Radnik ima određene adute koji mu daju za pravo da se može nadati dobrom rezultatu.

 – Igramo sa ekipom koja je posle Crvene Zvezde bez sumnje najbolja ekipa u Srbiji. Partizan je jedna dobra ekipa sa jednim jako dobrim i stabilnim trenerom koji je uspeo da sprovede svoje ideje što se i pokazalo kao dobro. Partizan je ekipa koja se dosta stabilizovala i mnogo bolje izgleda nego u prvom delu prvenstva i evo sada ima dobar niz pobeda za redom. Sve ovo ukazuje da nas čeka jedna jako, jako teška utakmica u nedelju – kaže šef stručnog štaba Radnika, Slavoljub Đorđević, a potom dodaje:

– Mi smo u dobroj formi i učinićemo sve da napravimo pozitivan rezultat. Sigurno je da će oni biti dominantniji, ali opet kažem da i mi imamo određeni kvalitet i pokušaćemo da to iskoristimo i pokušaćemo da ih ugrozimo.

Utakmica Partizan – Radnik igra se u nedelju od 13 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter