2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NOVI PROBLEMI U TABORU ZVEZDE: Novajlija crveno-belih nekoliko nedelja van terena!

Objavljeno: 20.02.21 u 13:57

Novi peh za fudbalere Crvene zvezde.

Pojačanje crveno-belih, Aksel Bakajoko, neće moći da pomogne ekipi narednih nekoliko nedelja, potvrdio je fudbaler na svom Instagram profilu.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Naime, on je istakao da se povredio u završnici meča sa Milanom koji je okončan nerešenim ishodom 2:2 u meču Lige Evrope u Beogradu.

Bakajoko je ušao posle isključenja Milana Rodića da zatvori levu stranu. Imao je nekoliko efektnih klizećih startova, a se čine da su oni izazvali povredu.

– Nažalost povredio sam se na prethodnoj utakmici i neću moći da igran nekoliko nedelja. Povrede su sastavni deo sporta i daću sve od sebe da se vratim još jači i spremniji – rekao je Bakajoko.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Axel Bakayoko (@bakayoko93_)

0
0

2 Komentara

  1. Gledao sam Bakajoka na svim utakmicama na kojima je do sada nastupao za Zvezdu, ali utisak je jako jadan! U stvari ništa nisam video! Vidim da je sada kao povređen. Može li toliko gromoglasno najavljivano “pojačanje” kao Bakajoko, da dođe fizički zapušten i nespreman?! Nešto mi ovde smrdi! Valjda neće ovaj Bakajoko biti isti kao onaj Radživ Van La Para?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter