1
Fudbal

FOTO: Youtube screenshot

GOTOVO: Srbija dobila novog selektora, Piksi potvrdio da preuzima Orlove!

Objavljeno: 20.02.21 u 10:38

Dugo je fudbalska Srbija čekala kormilara nacionalnog tima, i dočekala…

Legendarni fudbaler i trener Dragan Stojković Piksi će uskoro biti promovisan na mestu selektora i zvanično naslediti Ljubišu Tumbakovića koji je napustio kormilo nacionalnog tima nakon što reprezentaciju nije uspeo da odvede na Evropsko prvenstvo.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Dugo je domaća fudbalska javnost bila u neizvesnosti šta će se desiti i ko će prihvatiti ulogu selektora. Činilo se da će to pitanje biti rešeno do turneje koju je imala reprezentacija, ali nije. Dragan Stojković Piksi je sada za ‘Blic sport’ potvrdio da će uskoro postati selektor, sledećim rečima:

– Biću selektor, koncizno i vrlo jasno rekao je Piksi.

Tokom naredne nedelje biće poznati finansijski detalji ugovora Fudbalskog saveza Srbije i legendarnog fudbalera a ono što je bitno, i što se zna, jeste da će Dragan Stojković Srbiju voditi u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo i potom Evropsko prvenstvo bez obzira na rezultate.

Podsetimo, nakon bogate igračke karijere, Stojković bio predsednik Crvene zvezde, a onda je gradio trenersku karijeru u Nagoji i Gvangžuu R&F, a kao trener ima dva osvojena trofeja u Japanu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter