0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DIJEGO FALĆINELI OBRADOVAO ZVEZDAŠE: Napadač crveno-belih uručio ‘zlatne’ članske karte (VIDEO)

Objavljeno: 20.02.21 u 19:15

Crvena zvezda nastavila je i prvog dana vikenda podelu ‘zlatnih’ članskih karti najvernijim navijačima crveno-belih kluba, a zaljubljenike u crveno-bele boje ovog puta obradovao je prvotimac Dijego Falćineli.

Servis za članstvo u toku današnjeg dana posetio je veliki broj zvezdaša, koji su nagrađeni od voljenog kluba za dugogodišnju vresnost simboličnim poklonima. Pored izuzetno napornog ritma utakmica, Dijego Falćineli, prvi italijanski fudbaler koji je obukao dres Crvene zvezde iskoristio je slobodno vreme da poseti Servis sa članstvo, uruči nagrade članovima, ali i provede određeno vreme družeći se sa njima.

– Velika je čast biti deo ovako velikog kluba, sa izuzetnom istorijom. Crvena zvezda ima armiju navijača i toga smo svesni iako u poslednje vreme nismo mogli da ih vidimo na tribinama, svesni smo njihove privrženosti i ljubavi prema klubu. Veoma sam ponosan što sam deo crveno-bele porodice – istakao je Dijego Falćineli.

On se osvrnuo i na odličan rezultat koji su izabranici Dejana Stankovića ostvarili u utakmici šesnaestine finala Lige Evrope protiv Milana.

– Odigrali smo dobru utakmicu. Uspeti da odigraš nerešeno sa ekipom koja je druga u Seriji A je motiv za veliki ponos. Imali smo priliku da postignemo još bolji rezultat, ostaje žal za tim, međutim imaćemo svoje šanse na San Siru.

Nije krio napadač našeg tima da je utakmica protiv italijanske ekipe doprinela podizanju samopouzdanja crveno-belih.

– Utakmica protiv Milana je veoma bitna za podizanje samopouzdanja i prava provera za nas da vidimo gde smo u odnosu svetski i evropski fudbal, jer je Milan svakako deo tog miljea. Činjenica da smo uspeli da odigramo nerešeno sa takvom ekipom govori nam da smo na pravom putu. Naravno uvek ima mesta za napredak, očekuje nas revanš meč u kojem ćemo pokušati da dođemo do pobede.

Nije krio zadovoljstvo Falćineli zbog rezultata ostvarenih od nastavka sezone, ali i istakao da nema mesta opuštanju.

– Spremni smo za utakmicu u Subotici, ne sme da nam se desi da potcenimo ekipu Spartaka. Posle „velikih“ utakmica se dešava da opadne koncetracija, međutim ne smemo to da dozvolimo. Moramo da pobedimo kako bismo ponovo stekli devet bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca na tabeli – zaključio je Dijego Falćineli.

FK Crvena zvezda će i u predstojećem periodu nastaviti sa dodelom ovih priznanja, a simpatizeri crveno-belih će imati priliku da posete Servis za članstvo i dobiju poklon koji će ih asocirati na pokazanu lojalnost crveno-belim bojama.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter