0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA KAO NIKADA PRE: Stanković premašio Milojevića!

Objavljeno: 19.02.21 u 09:20

Crvena zvezda živi svoje snove!

Tim iz Ljutice Bogdana već četiri godine u nizu igra najjača evropska takmičenja. Takav status doneo im je mnogo. Pre svega, oni sada mnogo povlašćeniji u kvalifikacijama nego što je to slučaj bio ranije, a sve to je došlo kao reakcija na sjajne nastupe tima. Prvo Vladan Milojević, sada Dejan Stanković, digli su Crvenu zvezdu znatno na UEFA rang listi.

Ova sezona uspešnija je od prethodne tri, jer je Crvena zvezda upisala 9000 bodovam sto će se računati na UEFA rang listi. U najboljoj sezoni, tim Vladana Milojevića uspeo je da prikupi 8000 bodova – Sezona kada se ispalo od CSKA iz Moskve. Videćemo da li Zvezda može dodatno da popravi poziciju.

Zvezda će u svakom slučaju, za sedam dana na San Siru juriti svoju šansu za prolazak dalje. Biće veoma teško, 2:2 je rezultat koji više odgovara Milanu, ali čini se da puleni Dejana Stankovića imaju čemu da se nadaju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter