1
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

ZVEZDA IZGUBILA NAKON NEIZVESNE ZAVRŠNICE: Lojd postigao 21 poen, pa promašio polaganje za pobedu!

Objavljeno: 19.02.21 u 23:15

Crveno-beli su nadoknadili veliki zaostatak, ali su posustali na samom kraju!

U okviru 25. kola Evrolige, Crvena zvezda je u hali ‘Aleksandar Nikolić’, ugostila ekipu Zenita. Gosti iz Sankt Peterburga su slavili rezultatom 75:76.

Izabranici Dejana Radonjića su došli do vođstva u u samom finišu meča, nakon što su prethodno nadoknadili  dvocifreni zaostatak. Lojd je propustio priliku da donese trijumf crveno-belima, jer je na tri sekunde do kraja promašio polaganje. Zvezda je pružila snažan otpor, a trebalo bi imati u vidu da se niko od zaraženih igrača još uvek nije oporavio.

Ekipa sa Malog Kalemegdana je do sada odigrala 24 utakmice u Evroligi i zabeležila skor od sedam pobeda i 17 poraza.

Najefikasniji igrač u ekipi Crvene zvezde, bio je Džordan Lojd sa 21 postignutim poenom, četiri skoka i tri asistencije. Pratio ga je raspoloženi Ognjen Dobrić sa 13 poena i jednom uhvaćenom loptom.

Zenit je predvodio Kevin Pengos sa 25 poena i sedam uspešnih dodavanja. Gudaitis je dodao devet poena i šest skokava. Rivers je postigao devet poena, dok je Beron dodao osam.

Pre početka meča, klub je nekadašnjim košarkašima uručio poklone.

FOTO: KK Crvena zvezda

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter