0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Danas se kladioničarska sreća traži u Italiji!

Objavljeno: 19.02.21 u 09:52

Za danas je ponuda sjajna, na programu su mečevi u Italiji i Nemačkoj, a zanimljivo će biti i u Francuskoj. Mi smo sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko interesantnih kombinacija za vas.

18.30         Fiorentina – Specija              

Prandeli ima kvalitet da iskoristiti potencijal mladih igrača, što se trenutno vidi u slučaju Vlahovića, ali njegov celokupni rad u Firenci ne dobija prelaznu ocenu. Rezultati su glavno merilo, a rezultati Fiorentine su preslabi za kvalitet koji poseduje. Sigurno bi bilo bolje da je Riberi zdraviji mada su i sami znali da on u ovim godinama neće biti spreman za svaku utakmicu. Specija je opasna, što je na koži osetio Milan koji nije uputio šut u okvir Provedelovog gola.

Predlog: IXvX (1.70)

20.30   Arminija – Volfzburg

Posle boda osvojenog u snegom zavejanom Minehnu, ambicije Arminije rastu, ali „vukovi” su možda i teži rival. Imaju kontinuitet i odmorni su, za razliku od Bavaraca koji su jurili svetski tron. Sa samo dva poraza i sjajnom odbranom, Volfzburg je veliki favorit za Ligu šampiona, dok domaćin traži slamku spasa. Ako se vidi položaj na tabeli, sigurno bi im odgovarao i nerešen ishod jer gosti imaju puno bolji tim.

Predlog: 2&3+ (2.55)

20.45     Kaljari – Torino

Sam položaj na tabeli svedoči koliko je ova utakmica bitna za obe ekipe. Reklo bi se da su gosti u boljoj formi, ali podatak da imaju pet prvenstvenih remija u nizu, plus iz Kupa sa Milanom, ne ostavlja nam prostor da ozbiljnije razmišljamo o njihovoj pobedi. Kaljari igra loše i poslednji put su slavili početkom novembra. Od tada, u svim takmičenjima beleže katastrofalan učinak 0-5-10, što je donekle čudno s obzirom da Di Frančesko uglavnom može da računa na bitne igrače.

Predlog: I0-1&II0-2 (1.68)

21.00    Brest – Lion        

Brest je preživeo gostovanje u Lilu (0:0). Opredelili su se za odbranu i doslovno rečeno nisu prelazili na protivničku polovinu, ali zato nisu dozvolili nijednom da im se šutira u okvir gola. Verovatno će Dal’Oglio tražiti sličan pristup i na ovoj utakmici, a ako im dva puta ista priča prođe, onda svaka čast. Garsija kako zna mora da se iskupi za poraz od Monpeljea. Njegovi igrači su u tu utakmicu ušli kao da je unapred dobijena i kada su videli da je đavo odneo šalu, bilo je kasno.

Predlog: SP2 (2.90)

UKUPNA KVOTA 21.12 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter