in ,

PODRŠKA BOKSU I OD VESIĆA: Siguran sam da će biti sjajnih boks takmičenja!

FOTO: BSS

Sve je dogovoreno!

Saopštenje prenosimo u celosti.

Posle prijema kod predsednika Aleksandra Vučića, koji je apsolutno podržao osnivanje Regionalne lige i Grand pri serije, u Skupštini grada Beograda potpisana je deklaracija o Regionalnoj ligi u klupskom boksu. Prisutne su pozdravili Goran Vesić (zamenik gradonačelnika Beograda), Umar Kremlev (predsednik AIBA) i Nebojša Žugić (generalni direktor TV Arena sport).

– Siguran sam da će biti dobrih sportskih takmičenja ne samo u Beogradu već i u gradovima regiona. I siguran sam da ćete svi na kraju biti srećni, jer će ovakve stvari podići kvalitet boksa. Takođe želim da se zahvalim gospodinu Nenadu Borovčaninu predsedniku srpskog bokserskog saveza, koji je zaista uradio mnogo za kratko vreme, da ovaj sport oživi na našim prostorima. Neću preterati da kažem da je bio skoro zamro. I to samo govori o tome koliko je važna ličnost koja vodi bilo koji sportski savez. Bio sam presrećan nedavno na Trgu republike kada sam gledao boks reviju na otvorenom – deo je izlaganja zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića, koji juče od Nenada Borovčanina dobio priznanje ‘Zlatnu rukavicu’.

FOTO: BSS

Gosti na skupu bili su i nekadašnja svetska prvakinja u rukometu, sada uspešna gradska sekretarka za sport, Dragana Pešić Belojević i čuveni košarkaš Goran Grbović.

Tako da smo sve bliže početku dugo čekanih boks mečeva između klubova nekadašnje Jugoslavije. Start se očekuje do kraja maja.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

BALAŠEVIĆEV HIT SE PEVA NA SEVERNOJ I JUŽNOJ TRIBINI: Ova melodija je spojila navijače 36 klubova! (VIDEO)

NBA: Denver konačno slavio, uz Jokićev tripl-dabl i Marejev rekord karijere! (VIDEO)