0
ATP

FOTO: Twitter screenshot

NOVAKOVA JASNA PORUKA: ‘Moraće da oznoje zadnjicu da bi me pobedili’

Objavljeno: 19.02.21 u 17:10

Najbolji teniser sveta Novak Đoković u razgovoru za Eurosport sumirao je sve učinjeno na Australijan openu.

Novak je naglasio koliko je imao nedaumica posle duela sa Tejlorom Fricom kada je zaradio povredu.

– Ovo je bio jedan rolerkoster, bez sumnje. Imao sam taj oblak sumnje nakon susreta sa Fricom i pitanje da li ću moći da nastavim takmičenje ili ne, nisam ni trenirao između mečeva. Imao sam i prilično težak žreb sa nekoliko jakih servera kao što su Zverev i Fric, ali volim da budem na iskušenjima u ranoj fazi takmičenja, da izgradim formu i put ka vrhu. I bio sam na iskušenjima na mnogo nivoa u poslednjoj nedelji, sve u svemu, u dobroj sam poziciji i situaciji Način na koji igram i kako se osećam me ohrabruje pre finala – rekao je Đoković.

– Pritisak je uvek tu, to je sastavni deo ovoga što radimo. Bilo je dosta priče da dolazi nova generacija koja će preuzeti vođstvo od nas trojice, ali u realnosti se to još uvek ne dešava i možemo pričati o tome čitav dan. Uz svo poštovanje prema ostalim momcima, moraju još dosta toga da urade. Neću sigurno mirno stajati i prepustiti sve. Nateraću ih da oznoje zadnjicu kako bi došlo do toga – zaključio je Novak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter