3
Domaći fudbal

LUDNICA U DOMU STANKOVIĆA: Dejanovi sinovi nisu mogli da se smire posle gola Pavkova! (VIDEO)

Objavljeno: 19.02.21 u 09:11

Dejan Stanković je ljubav prema Crvenoj zvezdi izgleda uspešno preneo na sinove!

Bili smo svedoci fenomelne završnice duela između Crvene zvezde i Milana, kao i momenta u kojem je Pavkov ponovo uspeo da Delije baci u trans. E baš to stanje, doživeli su sinovi šefa stručnog štaba Crvene zvezde – Dejana Stankovića.

Njegovi sinovi, Aleksandar (15), Filip (18) i Stefan (20) bili su presrećni nakon što je Pavkov postigao izjednačujući pogodak. Sve je to iz pozadine snimila žena Dejana Stankovića, a ceo video pojavio se na društvenim mrežama. Videlo se sa koliko strasti i žara su gledali taj meč i podržavali pre svega oca, ali i Crvenu zvezdu.

Zvezda će u revanš duel sa Milanom ući sa jednim pozitivnim rezultatom, koji će nam garantovati veliku borbu na San Siru. Naš predstavnik će biti bez Nemanje Milunovića i Milana Rodića koji su zaradili kartone na meču sinoć.

0
0

3 Komentara

  1. Pavkov ima najjači CV! Kome je sve dao golove… može slobodno u penziju da ide sad! Bar neki keš kad bi uzeo,da napravi neki transfer u Kinu ili Emirate…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter