0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Danas je na programu Liga Evrope, a ovo su naši predlozi!

Objavljeno: 18.02.21 u 10:30

Za danas je ponuda sjajna, na programu su mečevi Lige Evrope, a mi smo sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko interesantnih kombinacija za vas.

18.55 Dinamo Kijev – Klub Briž

Ovo su dve kvalitetne ekipe koje dolaze iz LŠ i očekuje se neizvestan dvoboj. Pamtimo da se prečka protiv Lacija isprečila Belgijancima da odu dalje u LŠ. Sastajali su se 2019. u okviru kvalifikacija za elitno takmičenje. U Kijevu je bilo 3:3, a u Brižu minimalna pobeda domaćina.
Prednost gosta bi mogla da bude to što je njihovo prvenstvo u punom jeku, dok je šampionat Ukrajine nastavljen pre nekoliko dana. Eduard Sobolj, koji je iz Šahtjora pozajmljen Klub Briž, odrađuje suspenziju.

Predlog: I1-2&II1-2 (2.85)

18.55 Krasnodar – Dinamo Zagreb

Krasnodar je igrao LŠ ( Čelsi, Sevilja i Ren), a osvajanje trećeg mesta se nametnulo kao osnovni cilj maltene na startu elitnog takmičenja. Dinamo dolazi posle odličnih izdanja u svojoj grupi (4-2-0) i osvojenog prvog mesta. Krasila ih je sjajna igra u odbrani, što potvrđuje gol-razlika 9:1. Mamić je upoređivao Krasnodar sa ekipom CSKA protiv koje je Dinamo igrao i zaključak je da će ovaj rivalzbog raznovrsnije igre biti dosta teži protivnik.

Predlog: Ki1 (2.35)

21.00 Granada – Napoli

Do pre par godina, ovaj par bio je nezamisliv. Granada je polako rasla, a Napoli stagnira li stagnira. Odlazak nekih od lidera, poput Hašika, Žorginja i Milika, stvorio je probleme, a od trenera Gatuza niko ne očekuje čuda. Kompaktna španska postava nema kompleks niže vrednosti. Lako se hvata u koštac sa najboljim klubovima i Napolitance će dočekati rešeni da ih pobede, možda i eliminišu.

Predlog: 0-30 2+ (5.70)

21.00 Makabi TA – Šahtjor

Makabi se godinama bori u evrokupovima i često ima uspeha. Izraelski fudbaleri imaju već određeno iskustvo i nisu baš lak zalogaj. „Rudari” iz Donejcka su u Ligi šampioni imali dva lica. Uspeli su da pobede Real u Madidu, odole Interu u Milanu, ali su od Gladbaha primili 10 golova na dve utakmice! Nisu u takmičarskom ritmu i ko zna u kakvoj je formi vrhunska legija Brazilaca iz njihovih redova.

Predlog: I<II (2.05)

21.00 Molde – Hofenhajm

Norvežani su dugo na pauzi, neke planirane test utakmice nisu ni odigrali, bilo je kozmetičkih promena u timu… Sve u svemu, predstavnik Bundeslige je favorit pošto je odlično igrao kroz LE, za razliku od nacionalnog šampionata. Molde je poznat kao žilav rival koji ne posustaje, a o predaji ne razmišlja. Nemaju poseban pritisak i svesni su uloge autsajdera. To im je velika prednost jer nemački predstavnik više pažnje posvećuje domaćim obavezama.

Predlog: GG (1.65)

UKUPNA KVOTA 129.13 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter