0
Evropske lige
Kristijano Ronaldo

FOTO: Twitter/@juventus

‘OSVOJIO PET LIGA ŠAMPIONA, A IMA TOLIKO PROBLEMA’: Legenda italijanskog fudbala žestoko oplela po Ronaldu, šta će mu Portugalac na ovo reći?

Objavljeno: 18.02.21 u 19:25

Mnogo je onih koji vole Kristijana Ronalda, ali ima i onih koji se ne slažu sa takvim mišljenjem.

Među njima je i Antonio Kasano, nekadašnji napadač nekliko klubova u Seriji A. On po završetku karijere, često komenetariše zbivanja u fudbalu, a ne libi se da da mišljenje o bilo kome.

Ovog puta ‘na meti’ je bio Ronaldo za kog je istakao da mu ne odgovara stil fudbala koji se forsira u Juventusu i da zbog toga trpi čitav tim.

– Uvek sam govorio, krenuvši od toga kako je on fenomen koji je dosad dao milijardu golova, da bi s idejom fudbala kakvu ima Andrea Pirlo mogao da ima problema. Okej, on daje prosečno gol po utakmici i to je istina, ali se isto tako bori s Pirlovom idejom, rekao je Kasano.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Onda je otišao korak dalje i optužio Ronalda da je isuviše sebičan i da nikada ne misli na tim, već samo na svoju statistiku.

– Uvek je bio pomalo sebičan, ne zanima ga što drugi postižu golove, igrač je koji živi da bi on postigao gol. Ne živi za igru, ne živi za odličnu utakmicu. Živi za gol i u ovom trenutku situacija je sve gora. Paradoks je u tome što je Juventus kupio igrača koji je osvojio pet titula u Ligi šampiona, a zapravo ima tako puno problema u igri, zaključio je Kasano.

Kasano je za reprezentaciju Italije odigra 39 utakmica i postigao deset golova, a od timova je nastupao za Bari, Romu, Real Madrid, Sampdrodiju, Milan, Inter, Parmu i Veronu, u kojoj je završio karijeru 2017. godine.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter