0
ATP

FOTO: Twitter screenshot

NOVAK ĐOKOVIĆ: ‘Ovo mi je najbolji meč do sada, oduševljen sam’

Objavljeno: 18.02.21 u 12:50

Prvi reket sveta, Novak Đoković, opisao je meč i pobedu protiv Aslana Karaceva kao svoj najbolji na turniru u Melburnu.

Novak je savladao Rusa sa 6:3, 6:4, 6:2 i plasirao se u svoje deveto finale Australijan opena.

Ovo je najbolja situacija za mene od starta turnira. Dobro sam se osećao. Mogao sam da zamahnem bez bola, da udaram loptu. Ovo mi je najbolji meč do sada. Oduševljen sam – rekao je Đoković neposredno posle meča.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Do finala će imati dovoljno vremena da se odmori i potpuno zaleči probleme koje ga muče od starta turnira.

Imam dva dana do finala. Pričaću sa timom. Definitivno ću trenirati jedan od naredna dva dana, verovatno dan pre finala. Oporavak je u ovom trenutku prioritet. Dobro osećam loptu, dobro igram. Imao sam dovoljno mečeva, dovoljno treninga da skupim svu energiju, što je najbitnije za glavne mečeve na Australijan openu.

U finalu će igrati sa boljim iz duela između Danila Medvedeva i Stefanosa Cicipasa.

– Gledao sam Nadala i Cicipasa od sredine trećeg seta. Stefanos je udario sjajnu stvar, Rafa je dominirao, a onda su se stvari okrenule. Igrao je dobar taj-brejk i dobio meč. Kvalitetan duel, verovatno najbolji na turniru. Obojica su igrali na visokom nivou. Ali kad smo kod toga, Medvedev je verovatno na najvišem nivou. U poslednja tri meseca je u fantastičnoj seriji pobeda, osvojio je sve te turnire u dvorani, ATP finale. Uvek od njih dvojice treba očekivati visok nivou igre, igraju sjajno, treba uzeti kokice i uživati – rekao je Novak, a onda otkrio da mu je svejedno sa kim će se sastati u finalu.

– Nemam želju, nula. Samo ću uživati – zaključio je Novak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter