2
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

MILAN PAVKOV ZA NADU U MILANU!: Zvezda u nadoknadi do remije!

Objavljeno: 18.02.21 u 20:48

Lavovska borba Crvene zvezde u duelu sa Milanom!

Crvena zvezda je odigrala zaista hrabro protiv italijanskog velikana. Tokom prvih 45 minuta, Zvezda je pokazala da može da se nosi sa Milanom. Nije dobro počelo za ‘crveno-bele’ jer je već u 13. minutu Hernandez postigao pogodak, ali je nakon gledanja VAR-a utvrđeno da je igrao rukom.

Usledili su naleti Zvezde i nekoliko zaista izglednih šansi. Najbolju je imao Falćineli, koji je sa oko 12 metara sa desne strane šutirao veoma dobro, ali se istakao Donaruma. Svoje topovske udarce oprobali su Ivanić i Ben, stavivši italijanskog golmana na prave muke.

Milan je nakon kontre u 42. minutu uspeo da dođe do vodstva. Kastiljeho je ostao sam protiv Degeneka, probao da proigra Rebića, ali je loptu u svoju mrežu u želji da je zaustavi, ubacio Radovan Pankov.

Drugo poluvreme donelo je i izjednačenje Crvene zvezde! Nakon udarca Falćinelija, rukom je igrao Romanjoli, a na belu tačku odmah je pokazao glavni arbitar. Siguran izvođač je bio sjajni Gejlor Kanga. Ipak, već u 61. minutu, Tea Hernandeza obara Pankov, koji je sjajno izveo kazneni udarac i doneo drugu prednost Milanu.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Igrao se 77. minut, kada je Rodić nakon jednog nesmotrenog poteza, zaradio drugi žuti karton i isključenje. Igra Zvezde je od tog momenta znatno pala i Milan je krenuo u silovite napade.

Zvezda je ipak u 93. minutu stigla do izjednačenja, fenomenalnim golom Milana Pavkova, nakon kornera!

Crvena zvezda 2:2 Milan

0
0

2 Komentara

  1. vrlo verovatno je bio ofsajd iz kog je zvezda dobila poklon korner iz kog je dala 2 gol. arenasport nije pustila nijednom usporeni snimak .

    0
    0
    Odgovori
  2. vrlo verovatno je bio ofsajd iz kog je zvezda dobila poklon korner iz kog je dala 2 gol. arenasport nije pustila nijednom usporeni snimak .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter