0
Evrokupovi

FOTO: Twitter

GOLEADA U LIGI EVROPE: Belgija i Norveška kao obećana zemlja za kladioničare!

Objavljeno: 18.02.21 u 22:57

Sedam veoma zanimljivih duela odigrano je u Ligi Evrope sa početkom od 21h!

Najviše pažnje privukao je meč odigran u Belgiji. Tamo su se sastali Rojal Antverp i škotski Rendžers. Prvo je tim Stivena Džerarda poveo pogotkom Džoa Ariba u 38. minutu, da bi u nadoknadi prvog poluvremena preokret domaćinu doneli Felipe Avenati i Lior Rafaelov.

U drugom poluvremenu, do izjednačenja stižu škoti, ovog puta sa bele tačke je bio precizan Barišić. Do novog vodstva, ekipa Antverpena stiže golom Hongla u 66. minutu susreta. Izjednačenje gostima donosi Kent, golom u 83. minutu susreta.

NEVEROVATNO: U 90. minutu fudbaleri Antverpa ponovo prave penal, koji realizuje Barišić i donosi svom timu pobedu! 3:4!

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Neverovatan meč priredili su Molde i Hofenhajm. Goste je u vodstvo doveo Dabur u 8. minutu susreta, da bi isti igrač samo 20 minuta kasnije, poduplao prednost. Prednost gostiju prepolovio je Elingsen u 41. minutu susreta, ali je Baumgartner pre odlaska na odmor ponovo poduplao prednost nemačkog tima.

Držao se Hofenhajm sve do 70. minuta, kada su u razmaku od svega četiri minuta primili dva pogotka. Prvo je precizan bio Andersen, da bi potom izjednačenje Moldeu doneo Fofana.

OSTALI REZULTATI:

Granada – Napoli 2:0
Lil – Ajaks 1:2
Makabi TA – Šahtjor D 0:2
RB Salzburg – Viljareal 0:2
Benfika – Arsenal 1:1

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter