0
Domaći fudbal

FOTO: Instagram/printscreen

FUDBALERI MLADOSTI BESNI NA SUDIJU! Milovanović hteo da povuče ekipu: ‘Čekajte ljudi, što nas kasapite, bre?’ (VIDEO)

Objavljeno: 18.02.21 u 09:15

Fudbaleri Mladosti iz Lučana na meču 22. kola Superlige Srbije proziv Inđije, na kome su poraženi 1:0, bili su besni na glavnog sudiju meča Marka Ivkovića.

Lučanci su protestovali zbog penala, iz kojeg je postignut jedini gol, koji je Inđiji doneo tri boda, ali i zbog pojedinih odluka, koje se nisu dopale ni igračima ni treneru gostiju Nenadu Milovanoviću.
Daj, bre, pusti nas da igramo, da li si normalan? Šta hoćeš, da mi daš karton? I to ti je bitno, snima te kamera – dobacivao je Milovanović sudiji neposredno pre nego što je mu je ovaj pokazao javnu opomenu.

Nije samo strateg gostiju burno reagovao i skakao na Ivkovića, To su radili i fudbaleri tima iz Lučana. Prvo su se okomili na njega posle penala, potom i u drugom poluvremenu, tačnije u 82. minutu kada je pokazao crveni karton Nikoli Lekoviću.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Šta deliš kartone, da li si normalan? Pogledaj, brate, šta radi, na skok daje čoveku crveni karton. Čekajte ljudi, što nas kasapite, bre? – u neverici je bio Milovanović, koji je odmah povikao na svoje igrače da se sklone od sudije da još neko ne dobije crveni karton.

Alo, sklonite se od njega. Skloni se od njega, Šatara! – vikao je trener Mladosti.

Jedan od najiskusnijih igrača gostiju Bojović žalio se četvrtom sudiji na tretman koji je Mladost imala kod glavnog arbitra.

Imam 250 utakmica, dao sam 100 golova u Superligi, i da nas neko ovako zaje**va, hajde da ne igramo više – rekao je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter