0
Košarka

FOTO: Twitter

DRAMA U VAŠINGTONU! Jokić dominirao, Vizardsi se radovali protiv Denvera! (VIDEO)

Objavljeno: 18.02.21 u 09:37

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su u dramatičnoj završnici od Vašington Vizardsa rezultatom 130:128, uz još jednu sjajnu partiju Nikole Jokića.

Jokić je postigao 33 poena, a dodao je i sedam skokova, devet asistencija i dve ukradene lopte.

Denver je posle prve četvrtine imao čak +17 i delovalo je da će ovo biti njihova lagana pobeda.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Međutim, Nagetsi su prokockali ogromnu prednost u drugoj četvrtini, primili 46 poena i umesto sa dvocifrenom prednošću, otišli su na poluvreme sa minusom od šest poena.

Konstantno su gubili u trećoj deonici, a Vašington nije popuštao, pogotovo Davis Bertans koji je rešetao koš iz svih pozicija.

Prava drama usledila je u poslednjem minutu. Izjednačenju je prethodila serija Denvera 17:4, koju je predvodio Džamal Marej.

Na 30 sekundi do kraja Marej je pogodio trojku za izjednačenje, da bi Bertans na osam sekundi do kraja ponovo pogodio za +3 Vašingtona. Marej je ekspresno odgovorio i pogodio novu trojku za izjednačenje.

Poslednji napad ostao je Vizardsima i Džamajkl Grin je na manje od jedne sekunde do kraja faulirao Bila, koji pogađa oba bacanja za trijumf Vašingtona.

Davis Bertans je imao 35 poena,. Bredli Bil ga je pratio sa 25 poena i 10 asistencija, a Rasel Vestbruk je imao tripl-dabl učinak sa 12 poena, 13 skokova i 12 asistencija.

Kod Nagetsa, Marej je imao 35 poena, devet skokova i šest asistencija, dok su po 14 ubacili Porter i Kampaco.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter