0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda/Screenshot

NEMA ZLATANA, ALI MILAN JE MOĆAN: Rosoneri sa fudbalskim zvezdama napadaju crveno-bele! (SASTAVI)

Objavljeno: 18.02.21 u 17:35

Fudbaleri Crvene zvezde od 18 časova i 55 igraju utakmicu šesnaestine finala Lige Evrope.

Srpski šampion neče imati nimalo lak zadatak jer mu na megdan izlazi višestruki prvak Evrope i trenutn drugoplasirani tim Serije A.

Kada su sastavi oba tima u pitanju bilo je dosta dilema u oba tabora. U slučaju Crvene zvezde povrede su u startu eliminisale igrače poput Veljka Nikoliać ili Strahinje Erakovića, dok trener gostiju želi da sačuva svežinu za derbi protiv Intera, koji ovog vikenda igra njegov tima.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Na kraju, ovo su sastavi za koje su se odlučili Dejan Stanković i Stefano Pioli:

CRVENA ZVEZDA (5-4-1): Borjan – Degenek, Milunović, Pankov- Rodić, Gobeljić – Petrović, Kanga – Ivanić, Ben – Falćineli. 

Na klupi: Popović (G), Gajić, Bakajoko, Pavkov, Falko, Gavrić, Sanogo, Srnić i Vukanović.

MILAN (4-3-3): Đ. Donaruma – Romanjoli, Tomori, Kalulu, Ernandez – Krunić, Benaser, Meite – Kastiljeho, Rebić – Mandžukić.

Na klupi: Tatarušanu (G), A. Donaruma (G), Kalabrija, Dalot, Tonali, Čalhanoglu, Ibrahimović, Rafael Leao, Kjaer, Gabija, Salemakers i Kesi.

PROČITAJTE I OVO: PROCURILA KOREAGRAFIJA PRED MEČ ZVEZDA – MILAN: Delije parolom žestoko prozvale Rosonere (FOTO)

Glavni sudija ove utakmice je Grk Tasos Sidiropulos, a u pitanju je arbitar koji je vodio i susret Zvezde i Ararata na Kipru koji su crveno-beli rešili u svoju korist i plasirali se u grupnu fazu drugog po kvalitetu takmičenja. Pomoćnici će mu biti Polihronis Kostaras i Lazaros Dimitrijadis, četvrti sudija je Janis Papadopulos, dok su za VAR odbarani nemački arbitri Bastijan Dankert i njegova poznatija sunarodnica Bibijana Štajnhaus. U pitanju je najpoznatija sutkinja koja je nedavno završila profesionalnu karijeru sudije.

Što se prenosa tiče, obezbedile su ga dve TV kuće, RTS i Arena sport.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter