0
Evrokupovi

FOTO: Screenshot

‘ŠTA SE DEREŠ – JE*I SE’: Ovo vam je promaklo u prenosu, haos u redovima Barse – žestoka svađa Pikea i Grizmana tokom utakmice sa PSŽ-om (VIDEO)

Objavljeno: 17.02.21 u 11:36

Barselona je juče doživela na svom terenu debakl, pošto je poražena od PSŽ-a sa 4:1.

Tim sa ‘Nou Kampa’ će imati veoma težak posao u revanšu, a sada su isplivali snimci koji pokazuju da je situacija u ekipi Ronalda Kumana daleko od idealne.

Video klip u kom glavne uloge imaju Đerar Pike i Antoan Grizman naišao je na osudu navijača katalonskog kluba. Njih dvojica su se žustro posvađali u toku utakmice pri rezultatu 1:1 u finišu prvog poluvremena.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Pike je imao šta da poruči Francuzu, koji nije pomogao Destu u momentu kada je Mbape bio u naletu.

– Samo jednom da zadržimo loptu, je*ote. Ovo je pakao. Hajde! Hajde je***o da zadržimo duže loptu, drao se Pike na Grizmana, koji mu nije ostao dužan.

Međutim, ni Francuz mu nije ostao dužan:

– Prestani da se dereš, pi**da ti materina, odgovorio je Grizman.

Tu nije bio kraj, pa je Pike još jednom povikao na saigrača:

– Ne, jebi se ti. Patimo i tako je već pet minuta. Majku mu j***m, trčimo kao ludi – poručio je Pike nezadovoljan što Grizman slabo igra odbranu. Grizman mu je još jednom replicirao u sličnom tonu.

Grizman je potom dodao da i on isto trči, a u međuvremenu se u svađu uključio i Lengle koji je pokušaod a ih smiri pre kornera koji je PSŽ ima.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter