1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

ŠOK ZA CRNO-BELE: Jedan od najboljih igrača blizu odlaska iz Partizana, neće biti u timu za Javor!

Objavljeno: 17.02.21 u 10:10

Rastanak na pomolu…

Fudbaleri Partizana dansa od 13 časova gostuju Javoru u Ivanjici, ali u timu za ovu utakmicu neće biti Sejduba Suma.

Kako saznaje portal ‘Telegraf‘, Gvinejac ima ponudu iz američke MLS lige i klub je odlučio da ne putuje u Ivanjicu, dok situacija ne bude bila jasnija kako se na teškom terenu ne bi rizikovala eventualna povreda.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Navodno,  predstavnici američkog kluba i zastupnici igrača su na konsantnoj komunikaciji, a sve tri strane pokušavaju da dogovore posao, mada to nije lako zbog činjenice da je pandemija korona virusa značajno limitirala finansije u fudbalu.

Dok ova situacija ne bude rešena, Suma će biti ‘na ledu’, jer je dobio dozvolu od trenera Aleksandra Stanojevića i da ne prisustvuje treninzima.

Podsetimo, crno-beli su početkom zimskog prelaznog roka odbili tri miliona evra za Sumu, a sada nije poznato koliko je ovaj klub ponudio. Ipak, MLS liga je jedna od retkih, koja je otvorena za transfere, pošto tamo prelazni rok traje od 10. februara do 4. maja.

FOTO: FK Partizan

Da li će crno-beli posle nekoliko odbijenih ponuda ‘pustiti’ Gvinejca, ostaje da se vidi u danima pred nama…

Podsetimo, Suma je u Partizan stigao 2017. godine za rekordnih 1.6 miliona iz Slovana iz Bratislave. Ipak, na početku se nije najbolje snašao pa posle godinu dana usledila pozajmica u Makabi Haifu. Ipak, od povratka u Humsku zablistao je u punom sjaju. On je ove sezone odigrao 19 utakmica, postigao četiri gola i devet puta asistirao.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

1 Komentara

  1. Gazda Velja Nevolja naredio prodaju pod hitno su mu potrebne pareza za odbranu i zatvor,,, tako to posluje jedan ozbiljni kriminalni klub posle ce mu bit kriv Terzic i Vucic,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter