0
Evropske lige

FOTO: Twitter

SADIK BLISTAO: Umarov pogodak nedovoljan da se izbegne poraz!

Objavljeno: 17.02.21 u 21:13

Almerija nije uspela da izvuče bod na gostovanju Leganjesu.

Leganjes je na svom terenu dočekao UD Almeriju, u okviru 21. kola španske Segunde. Sve je dobro počelo po goste, jer im je prednost već u 8. minutu doneo Umar Sadik. Nekadašnja vedeta Partizana, nastavlja da igra na vrhunskom nivou i da ‘vuče’ ekipu Almerije prema višem rangu.

Minimalnom prednošću gostiju, otišlo se na poluvreme susreta. Sa početkom drugih 45. minuta, videli smo i potpuno drugačiju utakmicu. Leganjes je postao mnogo opasniji i već u 48. minutu uspeo da dođe do izjednačenja. Strelac je bio iskusni Borha Baston, na asistenciju Džonatana Silve! Taman kada su svi mislili da će se susret završiti podelom bodova, na scenu nastupa Kenet Omeruo! Golom u 95. minutu, donosi pobedu domaćinu!

Alemrija se sada nalazi na trećem mestu sa 49. bodova, i samo ih gol razlika deli od druge pozicije na tabeli, dok lider Majorka ima 51. bod.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter