0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Twitter screenshot

RADONJIĆ NAKON POBEDE: ‘Od kupa Džoni nije sa nama!’

Objavljeno: 17.02.21 u 21:36

Zvezda je slavila nad Borcem, a evo šta je imao da kaže šef stručnog štaba Crvene zvezde – Dejan Radonjić.

Crnogorski stručnjak bio je vidno zadovoljan nakon Zvezdine pobede nad Borcem. Nakon meča govorio je na tu temu, ali i na temu odlazaka iz tima.

‘Posle jednog pražnjenja i napora koji smo imali u Kupu i igranja tri utakmice u kratkom periodu sa rotacijom koja je veoma skraćena, bilo je potrebno da uđemo u ovaj meč skoncentrisani, spremni i svesni toga da je Borac tim koji je veoma nezgodan, posebno protiv naših najvećih rivala. Stoga je bilo bojazni kako ćemo biti energetski spremni, ali i zbog dodatno smanjene rotacije. Uspeli smo u drugom delu meča da podignemo nivo kvaliteta i gradimo prednost koja je bila iskontrolisana do kaja i dođemo do značajne pobede.’ – rekao je Radonjić i potom dodao.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

‘Boriša je sa reprezentacijom, Džoni od Kupa nije bio sa nama. To su interne stvari, klupske, koje trebaju da se reše. On je dao značajan doprinos u osvajanju Kupa, ali stvari su takve da imamo okolnosti kakve imamo. Igrači koji su zaraženi su bolje, ali nešto preciznije reći kada će se neki od njih priključiti trenažnom procesu je jako teško reći u ovom trenutku. Čeka nas veliki izazov već u petak u Evroligi i iskren da budem, nadam se da i ovaj meč neće ostaviti neke posledice, pa da imamo dodatnih problema. Igrati takav meč sa tim problemima neće se dobro završiti po nas.’ – zaključio je Radonjić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter