0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik Surdulica

RADNIK PONOVO SLAVIO NA MALOJ BOMBONJERI: Milan Makarić nastavlja sa fenomenalnim učinkom! (VIDEO)

Objavljeno: 17.02.21 u 17:56

Veliki uspeh za ekipu Slavoljuba Đorđevića!

U okviru 22. kola Superlige Srbije, ekipa Radnika je na ‘Maloj Bombonjeri’ ugostila Napredak iz Kruševca. U Surdulici je već nekoliko dana padao sneg, ali zaposleni u klubu su uradili sjajan posao i teren je bio spreman za utakmicu.

Izabranici Slavoljuba Đorđevića su ostvarili važan trijumf! Utakmica je završena rezultatom u korist domaće ekipe

Prvi pogodak viđen je na samom startu utakmice! Nakon odlično izvedenog kornera, Jokić je bio najviši u skoku! Ranko je savladao golmana gostujuće ekipe u 2. minutu meča, a u ulozi asistenta našao se Nikola Bogdanovski.

Samo nekoliko minuta kasnije, Alen Melunović koristi priliku i donosi izjednačenje gostujućoj ekipi. Bio je to četvrti pogodak za Melunovića u ovoj sezoni.

Izabranici Slavoljuba Đorđevića su nastavili u sjajnom ritmu, a pitanje pobednika rešio je najbolji strelac takmičenja. Milan Makarić igra neverovatno ove sezone! Ovo je 15. pogodak za repezentativca Srbije!

Radnik je u ovom trenutku 8. ekipa na tabeli najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u Srbiji. TSC ima samo dva boda više u odnosu na ekipu Slavoljuba Đorđevića.

Napredak se nalazi u zoni ispadanja, a izabranici Milana Đuričića su u dosadašnjem delu šampionata osvojili 19 bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter