1
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

PROLETER OSTVARIO VAŽAN TRIJUMF: Ekipa Branka Žigića želi u Evropu! Viđena je i karakteristična proslava pobede! (VIDEO)

Objavljeno: 17.02.21 u 18:32

Tri boda na teškom gostovanju!

Odigrana je još jedna utakmica 22. kola Superlige Srbije. Bačka je na stadionu ‘Slavko Maletin Vava’, dočekala Proleter.

Izabranici Branka Žigića su upisali prvi trijumf u prolećnom delu šampionata. Ekipa iz Novog Sada ima jasan cilj, a to je Evropa. Proleter je slavio rezultatom 2:0.

Prvi gol na meču viđen je u 20. minutu. Strelac pogotka bio je mladi Stefan Tomović. 

U 79. minutu viđena je jedna sporna situacija. Jovan Ilić je uputio sjajnu loptu, Mirosavljev je zatresao mrežu, ali gol je odmah poništen.

Konačan rezultat postavljen je u samom finišu meča. Strelac pogotka u 90. minutu bio je Milan Mirosavljev! Bio je to još jedan sjajan pogodak! Proleter je još jednom pokazao da se radi o veoma kvalitetnoj ekipi.

Proleter sada zauzima 6. poziciju u nacionalnom šampionatu!

Usledila je i čuvena proslava pobede ekipe iz Novog Sada. 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

  1. Pecanac i Snajper vode klub bez stadiona u evropu. Da mi je neko to rekao dok smo klinci bili ne bih verovao. U Srbiji je nemoguće moguce

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter