0
Košarka

FOTO: Twitter

NBA: Jokić ne može bez podrške – Srbin odigrao skoro savršen meč, ali je Denver izgubio (VIDEO)

Objavljeno: 17.02.21 u 09:35

Centar Denvera Nikola Jokić ponovo je odigrao plistavu partiju.

Srpski košarkaš je Boston Seltiksima ubacio postigao 43 poena, uz šest skokova i pet asistencija, ali ni to nije bilo dovoljno Nagetsima da izbegnu poraz – 112:99. Nagetsi su samo na početku meča imali prednost od šest poena, ali je ostatak utakmice protekao u znaku dobre igre Seltiksa.

Iako su košarkaši iz Masačusetsa imali u dva navrata ‘plus 15’, Denver je na krilima fantastične Jokićeve igre uspeo da sredinom treće četvrtine izjednači, ali nije imao snage za preokret.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Meč u ‘TD Gardenu’ je bio četvrti najefikasniji u karijeri za Nikolu, a da će tako biti moglo se naslutiti već na poluvremenu, kada je u njegvoj rubrici poena pisalo 29. Međutim, ponovo je izostala podrška njegovih saigrača, pre svih Džamala Mareja, koji je ubacio 25 poena, ali je imao čak devet izgubljenih lopti. Kampaco je dodao 15 poena, a među onima koji su potpuno podbacili je Majkl Porter junior, koji je ostao bez poena iz osam pokušaja.

U pobedničkom timu najefikasniji je bio Džejlen Braun sa 27 poena, pratio ga je Džejson Tejtum sa 21, a Kemba Voker je dodao 17.

Denver je nakon novog poraza sedmi na Zapadu sa skorom 15-12, dok je Boston četvrti na Istoku sa 14-13.


(VIDEO:YouTube/Denver Nuggets)

NBA REZULTATI

Boston – Denver 112:99
Memfis – Nju Orleans 113:144
Milvoki – Toronto 113:124
Minesota – L.A. Lejkers 104:112
Oklahoma – Portland 104:115
Finiks – Bruklin 124:128

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter