0
ATP

FOTO: Twitter screenshot

FANTASTIČAN MEČ U MELBURNU: Nadal vodio 2:0 u setovima, a onda se Grk „probudio“!

Objavljeno: 17.02.21 u 14:24

Ogromno iznenađenje u Melburnu!

Rafael Nadal ispao je od Stefanosa Cicipasa u četvrfinalu Australijan opena! Vodio je Španac 2:0 u setovima, ali onda je Grk proigrao i preokrenuo meč i slavio sa 3:2, po setovima 3:6, 2:6, 7:6(4), 6:4, 7:5.

Stekao se utisak da će Nadal lako savladati Cicipasa, odlično je servirao i nije dopustio Grku nijednu brejk loptu u prva dva seta.

U trećem setu Cicipas je izborio brejk, bio je smireniji i uspeo je da reši taj period igre sa 7:4.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

U četvrtom setu intenzivno je Grk napadao servis Nadala, nije uspeo da iskoristi par brejk lopti, ali u devetom gemu napravio je brejk. Posle je sigurnim servisom došao do 2:2.

Sjajna igra viđena je i u petom setu, Cicipas je u 11. gemu iskoristio pad koncentracije Nadala i napravio brejk. U poslednjem gemu viđena je drama, Cicipas je uspeo da iskoristi tek treću meč loptu, ali pre toga morao je da spašava brejk loptu.

Neverovatni Grk u polufinalu će igrati protiv Danila Medvedeva, koji je slavio u tri seta protiv sunarodnika Andreja Rubljova.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter