0
Evrokupovi

FOTO: Borussia Dortmund

DVE UTAKMICE I OSAM GOLOVA: Brutalni Haland!

Objavljeno: 17.02.21 u 22:53

Fenomenalna noć u Ligi Šampiona!

Dva sjajna duela odigrana su u okviru Lige Šampiona, sa početkom od 21h. Porto je dočekao Juventus, dok je Sevilja bila domaćin Borusiji iz Dortmunda.

Porto 2:1 Juventus

Krenulo je katastrofalno po ‘Staru Damu’ iz Torina. Posle nešto više od 60 sekundi igre, Bentankur vraća jako lošu loptu do golmana Šćešnjija, a odlično reaguje Taremi. Minimalnom prednošću domaćina se otišlo na poluvreme! Samo što je počeo drugi deo igre, 46. minut i 2:0, ovog puta je strelac bio Marega, na asistenciju Manafe! Stvarni su se znatno pogoršale za Juventus.

Prednost Porta je smanjio Kijeza, golom u 82. minutu, na asistenciju Rabijoa.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Sevilja 2:3 Borusija Dortmund

Fudbaleri Sevilje i Borusije iz Dortmunda odigrali su fenomenalan meč, u kom se posebno istaka Haland. Ranu prednost Sevilji doneo je Suso, prelepim golom u 7. minutu, asistenciju je upisao Fernando. Sevilja je delovala dobro, sve dok se Haland nije ‘upalio’. Prvo je u 19. minutu upisao asistenciju, da bi postigao golove u 27. i 43. minutu utakmice.

Sevilja je delimično uspela da se vrati u 84. minutu susreta, kada je precizan bio Luk de Jong, na asistenciju Oskara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter