0
ATP

FOTO: Twitter/Screenshot

DOBRE VESTI ZA NAVIJAČE: Melburn izlazi iz karantina, gledaoci mogu na AO

Objavljeno: 17.02.21 u 11:57

Drugi po veličini grad u Australji, Melburn, izlazi danas iz svog trećeg ‘lokdauna’.

Zbog toga će navijačima posle pet dana ponovo biti omogućeno da sa tribina prate završne mečeve na Otvorenom prvenstvu Australije u tenisu.

Mečevima na ‘Rod Lejver Areni’ moći će da prisustvuje 7.477 gledalaca, što je oko polovina mogućeg kapaciteta, tokom poslednja četiri dana AO, saopštili su organizatori, a prenosi ‘AP’.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Restriktivne mere uvedene su u celoj državi Viktoriji, gde živi 6,5 miliona ljudi, kako bi se sprečilo širenje korona virusa.

– Većina restrikcija biće ukinuta noćas u 23:59 sati, pošto u poslednja 24 sata nisu zabeleženi novi slučajevi infekcije, rekao je premijer Denijel Endrjuz i dodao da će navijači morati da nose zaštitne maske.

Što se Novaka Đokovića tiče, on će svoje 39. grend slem polufinale u karijeri, deveto u Melburnu igrati u četvrtak od 9 sati i 30 minuta, a rival mu je Rus Aslan Karacev, 114. teniser sveta, koji je iz kvalifikacija stigao do polufinala. Svog provg grend slema u karijeri, iako ima 27 godina.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter