0
Evropske lige

FOTO: FK Crvena zvezda

DEJAN STANKOVIĆ RASPOLOŽEN NA KONFERENCIJI ZA MEDIJE: Otkrio kako će se pozdraviti sa Ibrahimovićem i pričao o novom pojačanju Crvene zvezde! (VIDEO)

Objavljeno: 17.02.21 u 15:47

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 18.55 igraju u Beogradu protiv Milana prvu utakmicu šestaestine Lige Evrope!

Pred utakmicu šesnaestine finala Lige Evrope protiv Milana šef stručnog štaba Dejan Stanković rekao je da će njegov tim ući hrabro i bez straha.

Crvenu zvezdu očekuje fenomenalan meč, nemamo šta da izgubilmo, ući ćemo hrabro i bez straha u utakmicu da pokažemo šta znamo. Očekujem pravu evropsku utakmicu, mnogo mi je žao što Marakana ne može da bude puna – izjavio je Stanković, pa nastavio o utakmici:

Ekipi Milana ne bi trebalo da se preti. Ja je izuzetno poštujem, ono što je Pioli uradio u dosadašnjem toku sezone. Trebalo je da bude smenjen, ali ih je ubedio u svoje ideje. Pioli je uradio veliki posao sa Milanom. Bio je na izlaznim vratima, upoznao sam ga, video sam kako radi, imam visoko mišljenje o njemu. Nije bitno ko igra, na svakoj poziciji imaju odličnog igrača. Takve su okolnosti, posle prve utakmica imaju Inter, pa posle druge Romu, oni treba da razmišljaju o tome – izjavio je bivši fudbaler Intera.

Dejan Stanković neće moći računati samo na jednog igrača.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Falko se dosta podigao što se tiče fizičke spreme, videćemo… Dosta je napredovao i mogu da računam na njega. Erakovića je koštao loš teren u Nišu, niko ga nije udario. Nehumano je igrati na takvim terenima. Veljko Nikolić se vratio da trenira sa nama – rekao je Stanković.

Na pitanje da li bi potpisao nerešen rezultat šef Zvezdinog stručnog štaba imao je šaljiv odgovor.

Krećemo od nerešenog, već ga imamo, zadovoljan sam kako kreće utakmica – šali se Stanković.

Stanković je izjavio da se ovog puta neće privatno videti sa svojim prijateljem Zlatanom Ibrahimovićem.

Nemamo vremena za susret. Videću ga na utakmici, izgrliti i izljubiti, a kafu ćemo piti u Milanu kada bude bila fudbalska pauza – izjavio je nasmejani Dejan Stanković.

Dejan Stanković  dobro poznaje italijanski fudbal, ali tvrdi da mu to neće biti od pomoći.

– Poznajem italijanski fudbal. O njihovoj snazi ne treba da se govori, do prošlog vikenda su bili prvi na tabeli. To može da mi zasmeta, jer znam kakav je kvalitet. Ne smemo da ih potcenimo, moramo da budemo maksimalno koncentrisani i iz ovog meča izvučemo najviše što možemo – zaključio je Dejan Stanković.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter