0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

DEJAN STANKOVIĆ GOVORIO ZA ITALIJANSKE MEDIJE: „Ovde se računaju samo rezultati! Teo Ernandez je nešto što je Maikon bio za nas u godini Triplete!“

Objavljeno: 17.02.21 u 13:10

Bivši fudbaler Intera iskreno!

Trener Crvene zvezde, Dejan Stanković pričao je za italijanske medije o duelu između Zvezde i Milana.

Novinare je zanimalo da li bi više voleo da Milan izgubi u Beogradu ili u velikom derbiju protiv Intera za vikend.

Ako treba da izaberem, naravno Zvezdina pobeda, ali ne jer nisam zaljubljen u Inter. Ja ostajem čovek Intera, ali Serija A je duga, a ovo je LE gde nema popravnog – objašnjava Dejan Stanković i nastavlja:

Ja sam na početku karijere u Zvezdi i najsrećniji sam čovek na svetu. Znaju svi da sam iskren, da umem da budem strog, da sam direktan u odnosu sa igračima. Ali, bez obzira na prošlost u Zvezdi, i ovde se računaju samo rezultati, za sada ih na sreću imam – dodao je trener Crvene zvezde.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Strateg “crveno-belih” uporedio je Tea Ernandeza i Maikona.

– U formi smo, dobili smo dve utakmice na strani, dobro smo radili i u Turskoj i na Kipru. Ali, Milan je odlična ekipa, imaju sjajnog trenera, mnogi nisu verovali u Piolija, no pokazao je koliko može sa ovim timom. Nije istina da Milan nema kvalitet, individualno su jaki, ne samo Ibra, već Leao, Rebić, Kastiljeho, Čalhanoglu, ali iznad svih Teo Ernandez. On je nešto što je Maikon bio za nas u godini Triplete – rekao je Stanković.

Dejan Stanković novinarima u Italiji predstavio je Zvezdu.

Miks mladih i talentovanih, Katai, Ivanić, Gavrić, Milunović, Degenek, Borjan, doveli smo Falka i Falćinelija, imamo i italijanski stručni štab – izjavio je Dejan Stanković.

Novinare je zanimalo mišljenje o Interu.

Sada su gospodari svoje sudbine, a pomoći će im što igraju jednu utakmicu nedeljno. Konte je odličan trener, čovek koji vodi računa o detaljima. Konačno je zaigrao Eriksen i to me raduje, imao je malo prostora, ali je čovek koji će napraviti razliku u finišu sezone. Nadam se i da će Inter dobiti pomoć od moje Zvezde da ćemo umoriti Milan pred Madoninu – zaključio je Dejan Stanković, član legendarne generacije Intera iz 2010. godine.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter