0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Liga šampiona se vraća ovog utorka, a ovo je naša dobitna kombinacija!

Objavljeno: 16.02.21 u 12:01

Za danas je ponuda raznovrsna, a ono što je bitno vraća nam se Liga šampiona, a mi smo sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko interesantnih kombinacija za vas.

20.00 Ipsvič – Nortempton

Nisu se sastajali devet godina. Sve iz razloga što su bili u različitim takmičenjima. Sada su oba kluba u lošoj seriji. Gostima već opasno gori pod nogama, dok su se „traktoristi“ od borbe za plej-of udaljili prilično. Doduše oni imaju mnogo zaostalih mečeva pa je i teško suditi šta će se dogoditi u narednom periodu. Ovde ne bi trebalo da imaju problema.

Predlog: D2-3 (2.20)

21.00 Lajpcig – Liverpul

Utakmica između Lajpciga i Liverpula igraće se u Budimpešti umesto u Nemačkoj zbog koronavirusa. Mesto odigravanja je promenjeno pošto je Nemačka zabranila putovanja iz zemalja u kojima je zabeležen porast zaraze novim sojem koronavirusa, među kojima je i Velika Britanija. Julijan Nagelsman zna da je Jirgenu Klopu sve više Liga šampiona prioritet i da će učiniti sve da ga eliminiše. Mlađi nemački trener vidi sigurno sve pukotine u odbrani rivala i mogao bi da ih iskoristi. Povređeni kod domaćina su Forsberg, Hartman, Hajnriks, Laimer i Soboslai, a kod gosta Dejvis, Fabinjo, Gomez, Žota, Keler, Matip, Van Dajk i Origi.

Predlog: D2+ (2.30)

21.00 Barselona – PSŽ

Mnogo rano se sastaju iz ugla ljudi koji vole fudbal. Bilo bi ih lepše gledati u kasnijoj fazi, ali… Španci su podigli formu baš na vreme i ako ne računamo onaj poraz od Sevilje u Kupu, igraju veoma dobro. Nedostajaće im najviše Pike zbog povrede kolena, a isti problem imaju Fati i Kutinjo. Pored njih, neće biti ni Roberta, Brajtvajta i Arauha. Kod gostiju Bernat, Di Marija, Rafinja, Verati, Pembele, Dagba i Nejmar ne konkurišu za sastav. Čini se da u takvoj podeli uloga Barsa ima manje da žali jer su Nejmar i Di Marija osnova koja sjajno funkcioniše i njihov gubitak je veći nego domaćinov. Potentni su i jedni i drugi u napadu.

Predlog: 0-3 GG (6.70)

UKUPNA KVOTA 33.90 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter