1
Evropske lige

FOTO: Twitter

NEVERICA U ITALIJI! Bivši fudbaler Juventusa, Intera i Rome uhapšen zbog proizvodnje droge!

Objavljeno: 16.02.21 u 17:15

Nekadašnji reprezentativac Italije i član Juventusa, Rome, Intera i Parme, Luiđi Sartor, uhapšen je zato što je uzgajao marihuanu.

Italijanski mediji javljaju da ga je policija, zajedno sa saučesnikom, pronašla u jednoj vikendici u blizini Parme gde je Sartor imao čak 106 biljaka marihuane.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Navodno, policija je već duže vreme pratila Sartorove aktivnosti i uhapsila ga je tokom jedne akcije u petak. Prethodno su imali dojavu da se nešto dešava, te su ga nešto ranije rutinski zaistavili i tom prilikom su osetili miris marihuane.

Sartor se trenutno nalazi u kućnom pritvoru i odbio je da daje bilo kakve izjave. Odlučio je da se brani ćutanjem, dok mediji pišu da je od pomenutog broja biljaka mogao Da dobije dva kilograma droge.

Za A reprezentaciju Italije odigrao je dva meča, dok je u karijeri osvojio čak tri Kupa UEFA. Prvi put sa Juventusom 1993. godine, zatim sa Interom 1998. i godinu dana kasnije sa Parmom.

 

0
0

1 Komentara

  1. Ako je drzao 100 bilki mogao je oko 15000 eura da zaradi (minus ulozena sredstva).
    U Holandiji je to sasvim normalno da ljudi imaju bar po 50 bijlaka u kuci.
    Kada bi novine u Holandiji pisale o tome koliko je tih basti ili labaratorija pronadjeno u novinama nista drugo nebi ni moglo da se procita.
    I sada za 15000 eura pljujete coveka kao da je uradio nesto uzasno.
    Drazavne i velike privatne firme proizvode koliko god hoce i nikome nista a i vi ga bas duvate … uhapsen zbog proizvodnje droge.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter