0
ATP

FOTO: Twitter screenshot

FENOMENALNI NOVAK ĐOKOVIĆ: Srbin posle preokreta prošao u polufinale Australijan opena! (VIDEO)

Objavljeno: 16.02.21 u 14:37

Novak Đoković plasirao se u polufinale prvog Gren slema u sezoni pošto je u četiri seta savladao Nemca Aleksandra Zvereva, po setovima 6:7(6), 6:2, 6:4, 7:6(6)!

Đoković je drugi put u dve nedelje savladao Zvereva.

Nije Novak najbolje ušao u meč, pretrpeo je brejk odmah na startu, a onda je konstantno bio u rezultatskom zaostatku. U devetom gemu, Nole je uspeo da oduzme servis protivniku nakon što je spasio set loptu.

Pobednika prvog seta odlučio je taj-brejk , tu se bolje snašao Nemac i dobija prvi set posle 8:6 u „trinaestoj“ igri.

Odličan je bio Srbin u drugom setu, napravio je dva brejka na početku seta i sigurnom igrom je stigao do 1:1 u setovima.

Mentalna snaga Novaka ponovo se pokazala u trećem setu, Srbin je gubio sa 4:1, a onda osvaja narednih pet gemova uz dva brejka i dolazi do vodstva od 2:1 u setovima.

U četvrtom setu, slična priča kao i u prethodom. Nemac je poveo sa 3:0, Đoković je ekspresno vratio na 3:3. Nakon toga teniseri su čuvali svoje servise, a pobednika je odlučio taj-brejk.

Novak Đoković je iskoristio drugu meč loptu na meču i prošao dalje!

Srbin će u polufinalu igrati sa kvalifikantom iz Rusije, Aslanom Karacevom koji je nešto ranije danas savladao Dimitrova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter