0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Youtube screenshot

DEJAN RADONJIĆ PRED DUEL SA BORCEM: „Ritam je žestok, jasno je da nas očekuje teška utakmica!“

Objavljeno: 16.02.21 u 14:27

KK Crvena zvezda igra u sredu zaostalu utakmicu 15. kola ABA lige protiv Borca iz Čačka!

Meč koji je trebalo da se odigra u utorak 16.februara, pomeren je za jedan dan i igraće se u sredu 17. februara sa početkom u 18.05 časova u hali “Aleksandar Nikolić”, bez prisustva publike i uz poštovanje svih mera zbog pandemije virusa COVID-19.

Nakon osvojenog Kupa Radivoja Koraća, desetog u istoriji kluba sa Malog Kalemegdana, desetkovani tim Crvene zvezde, u kome još uvek nema petorice igrača i pet članova stručnog štaba okrenuo se novom izazovu i obavezama.

Trener Dejan Radonjić istakao je da je Borac kvalitetna ekipa.

Ritam je žestok, i u rotaciji koju imamo i kakva jeste, što nam dodatno otežava situaciju, jasno je da nas očekuje teška utakmica. Borac je pokazao u više navrata da može da odigra jako kvalitetno.Moramo biti spremni da odigramo dobar meč i da uradimo sve što se očekuje od nas kako bi stigli do bodova u ovom meču – rekao je trener crveno-belih.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Marko Simonović naglašava da moraju da odigraju kao tim.

Očekuje nas izuzetno teška utakmica protiv ekipe Borca i zbog velike potrošnje na završnici Kupa, kao i manjka igrača koji još uvek nisu sa nama zbog virusa. Naredni protivnik je iskusan tim koji je pobedjivao ekipe koje su na papiru kvalitenije, uz sve to imaju dodatni motiv jer se bore za što bolju poziciju u ABA ligi. Imamo malo vremena da se pripremimo za utakmicu, potrošnja je velika, ritam vrlo zahtevan, ali želimo da damo svoj maksimum. Moraćemo da odigramo kao tim, čvrsto i najbolje što možemo u okolnostima u kojima se nalazimo – izjavio je Marko Simonović.

Utakmica se igra od 18.05 časova, a već u petak “crveno – bele” očekuje i novi meč Evrolige sa Zenitom u Beogradu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter