0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

ČUKARIČKI SE VRATIO NA POBEDNIČKI KOLOSEK: Brđani rutinski protiv Rada, minimalac TSC-a protiv Zlatibora! (VIDEO)

Objavljeno: 16.02.21 u 18:15

Fudbaleri Čukaričkog savladali su Rad na Banjici u meču 22. kola Superlige Srbije rezultatom 0:2.

Nakon remija u prošloj rundi sa Vojvodinom (3:3), Brđani su se vratili na pobednički kolosek.

Dvostruki strelac za Čukarički bio je Đorđe Jovanović, koji je u desetom minutu postigao prvenac u dresu Brđana, a potom je u 65. minutu potvrdio pobedu svog tima.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Čukarički je bolje počeo meč, igralo se uglavnom na polovini Rada.

Već u 10.minutu gosti su materijalizovali inicijativu. Ćirković je stigao jednu gotovo izgubljenu loptu uz desnu aut liniju, sjajno je centrirao, a Jovanović je između dvojice igrača Rada bio najviši u skoku, preciznim udarcem glavom savladao je Kahrimana za vođstvo i svoj prvenac u belo-crnom dresu.

Rad je zapretio tek po isteku pola sata igre, posle lošije intervencije odbrane Brđana na loptu je na ivici šesnaesterca natrčao Lazarević, ali njegov udarac nije bio precizan. Pokušao je potom Docić iz slobodnog udarca, iskosa sa leve strane sa 20 metara, šutirao je pravo u iskusnog Kahrimana. Do kraja poluvremena, priliku je imao i Savić, ali je bio neprecizan.

Rad je zaigrao agresivnije od starta drugog poluvremena, imao je i nekoliko prilika, najbolju Radivojević, kad je usamljen sa pet metara loše zahvatio loptu glavom, pa nije bilo problema za golmana Petrovića.

U međuvremenu, trener Čukaričkog Đorđević načinio je dobru izmenu, u igru je umesto Birmančevića poslao Čolovića. Ovaj mu se samo četiri minuta kasnije odužio sjajnim potezom, posle dodavanja Docića ušao je u šesnaesterac i prelepo dodao do Jovanovića, koji je uklizao i sa pet metara duplirao vođstvo.

Do kraja duela, obe ekipe su imale po nekoliko solidnih prilika, ali se rezultat nije menjao.

 

U prvom meču 22. kola odigranom danas, ekipa TSC-a je na gostovanju minimalnim rezultatom savladala Zlatibor. Strelac jedinog gola bio je Lukić u 59. minutu.

Utakmicu je obeležila situacija, u kojoj je sudija poništio čist pogodak Lukića samo nekoliko desetina sekundi pre pobedonosnog gola.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter