0
Evrokupovi

FOTO: YouTube screenshot

ANDREA PIRLO PRED MEČ SA PORTOM: ‘Biće vrlo komplikovano, igraju stilom Atletiko Madrida’

Objavljeno: 16.02.21 u 23:45

Trener fudbalera Juventusa, Andrea Pirlo, rekao je da očekuje komplikovanu utakmicu protiv Porta u osmini finala Ligi šampiona.

– To će biti vrlo komplikovana utakmica, oni su ekipa koja se dobro brani. Vrlo su kompaktni, igraju stilom Atletiko Madrida, sa četvoricom u dve linije. Biće potrebno strpljenja i ne smemo da forsiramo, pošto oni imaju dobre igrače za kontranapade – rekao je Pirlo, preneli su italijanski mediji.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Fudbaleri Juventusa igraju u sredu od 21 sat na gostujućem terenu protiv Porta, prvu utakmicu osmine finala Lige šampiona. Crno-beli nisu osvojili Ligu šampiona od sezone 1995/1996.

– Liga šampiona je posebno takmičenje, velika je razlika od prvenstva. Ima mnogo ekipa koje žele da pobede, ali zavisi od toga kako ćete igrati psihički i fizički. Mi smo na nivou ostalih ekipa, neke možda imaju veću prednost, ali kada dođe do nokaut faze, svi sanjaju o tome da odu do kraja – naveo je Pirlo.

Utakmicu će propustiti Leonardo Bonući i Paulo Dibala.

– Pozvani su i putuju sa nama jer žele da budu uz ekipu, ali nisu spremni – kazao je trener Juventusa.

On je rekao da fudbaler Alvaro Morata prolazi kroz težak period i da će tek odlučiti da li će on sutra igrati ili Dejan Kuluševski.

Juventus je u prošlom kolu izgubio u Seriji A od Napolija sa 0:1, a Pirlo smatra da je njegova ekipa dobro igrala.

– Mi sezonu počinjemo sa željom da osvojimo sve. Na polovini smo sezone i još se takmičimo na svim frontovima. U subotu je bila dobra utakmica, samo je rezultat nedostajao – zaključio je trener ‘stare dame’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter