0
Domaći fudbal

FOTO: Arena sport/printscreen

ALEKSANDAR STANOJEVIĆ PRED DUEL SA JAVOROM: „Dobro su počeli drugi deo sezone, jasno je da nas čeka težak duel! Biće promena u timu!“ (VIDEO)

Objavljeno: 16.02.21 u 15:15

Fudbaleri Partizana gostuju Javoru u Ivanjici u okviru 22. Super lige Srbije!

Trener Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je da je stručni štab dobro skautirao rivala, ali da ga brinu vremenski uslovi i stanje terena.

– Očekuje nas teško gostovanje u Ivanjici. Svi su zdravi sem Aleksandra Miljkovića, koji se povredio protiv Novog Pazara. Znamo šta nas čeka tamo, uvek je teško igrati protiv Javora u Ivanjici. Imaju i dobre rezultate, ali smo maksimalno spremni – izjavio Aleksandar Stanojević i nastavio:

– Javor je dobro počeo drugi deo sezone, ispratili smo im sve mečeve, čak i iz priprema, jasno je da nas čeka težak meč.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Pričao je Stanojević i o terenu u Ivanjici.

– Debeli minus je nekoliko dana i biće problema, ali adaptiraćemo se, nema šta drugo, jer na to ne možemo da utičemo. Videćemo kako možemo da igramo, ako ne možemo da uspostavimo naš način igre. U prošlom kolu smo platili danak tvrdog terena povredom Miljkovića, nadamo se da se slično neće ponoviti u Ivanjici – izjavio je Aleksandar Stanojević i naglasio da će u timu biti četiri ili pet promena, jer se igra na svaka četiri dana.

Šef stručnog štaba Partizana govorio je i o Žan Kristof Bajbeku i da li je blizu mogućnosti da na nekom od narednih mečeva dobije šansu u prvih jedanaest.

Blizu je, ali s obzirom na činjenicu da Filip Holender igra sjajno, mnogo radi za tim. mnogo dobrih kretnji pravi, sve nekako odlažemo. Zato pomeramo odluku, ali zavisi i od njega i od tima. Blizu je, ali i nije da počne – zaključio je Stanojević.

Partizan će imati sve igrače na raspolaganju, osim Aleksandra Miljkovića koji neće biti u timu. Meč je na rasporedu u sredu od 13 časova.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter