15
Domaći fudbal

FOTO: Privatna arhiva

VLADIMIR VULETIĆ: ‘Partizan nije Šilerova! Niko od navijača nije primao platu, a bunker može biti tamo gde je tenk’

Objavljeno: 15.02.21 u 00:06

Povodom aktuelnih dešavanja, oglasio se bivši potpredsednik Partizana.

Vladimir Vuletić je gostovao u emisiji ‘Utisak nedelje’, koja se emituje na televiziji Nova S. Sada već bivši potpredsednik FK Partizana, istakao je da su mediji koristili tabloidnu terminologiju tokom  izveštavanja sa aktuelnih događaja, koji su vezani za hapšenje na stadionu crno-belih.

-Ta terminologija, bunker, vojska i tako dalje je apsolutno tabloidna i ja ne želim da razgovaram uopšte na takvom nivou. Bunker može biti tamo gde je tenk, a tenk je na nekom drugom stadionu. Ovde se ne govori o bunkeru. Ovo su prostorije restorana FK Partizan. Taj restoran ne radi već izvestan broj godina i u tom restoranu nalaze se određene navijačke prostorije. Svaki stadion na svetu ima prostorije koje koriste navijači. Nazivati prostorije na stadionu u Humskoj bunkerom, nekakvom tvrđavom je skandalozno, tim pre što pred svaku utakmicu koju Partizan igra kao domaćin policija obilazi te prostorije. Svaki put. Dakle, nije reč o nekakvom bunkeru niti je reč o bilo kakvoj vrsti tajnih prolaza, koje su znali nekakvi funkcioneri Partizana i sada oni na bilo koji način imaju saradnju sa takvim kriminalnim grupama. Odmah da se razumemo, i jako mi je važno da to kažem, meni jako smeta što se Partizan po ovom pitanju nije oglašavao. Ja sam, između ostalog, podneo ostavku i zbog toga, jer Partizan nije Šilerova-rekao je Vuletić.

-Kažete da je pronađena neka droga, a ta ista droga pronađena je i u Ljutice Bogdana, ali se o tome ne govori. Zvaničan izveštaj policije govori o tome da je droga nađena i na jednom i na drugom stadionu. Ono što hoću da kažem je da u svakom smislu te reči FK Partizan ima prostor koje koriste navijači. Taj prostor obilazi policija. Da li smatrate da je uprava kluba SBPOK i da ona može da vrši pretres prostorija koje pripadaju navijačima? Bio sam iznenađen takvim slikama, ali ne mogu da prihvatim opise tih fotografija. Upali u bunker gde su se spremale neke, ko zna kakve, namere-ističe nekadašnji potpredsednik crno-belih.

PROČITAJTE JOŠ: BARSELONA UBEDLJIVO SLAVILA U El KLASIKU: Pehar ide u ruke izabranika Šarunasa Jasikevičijusa!

-Mi smo branili instituciju baš od takvih situacija, baš od navijačkog preuzimanja kluba. Ja sam 2016. godine na Skupštini bio zasipan jajima, bio je napadnut generalni direktor Partizana. Ne možete reći da je ova uprava na bilo koji način jatak, kao što pokušava da se imputira, navijačkim grupama, to uopšte nije tačno. Svaka uprava mora da ima saradnju sa navijačima. Oko koreografija, oko karata, oko svih onih stvari koje čine dnevni život. Zar neko misli da uprava s njima razgovara o snajperu-rekao je Vuletić.

Odgovorio je i na pitanje o generalnom sekretaru Vlade Srbije Novaku Nediću.

-Novak Nedić je bio u Partizanu u vreme dok ja još nisam bio član uprave, bio je član uprave za vreme gospodina Đurića. Međutim, njegov otac je bio član uprave u vreme kada sam ja bio predsednik Nadzornog odbora i mi smo imali jednu situaciju koja je u tom pogledu bila interesantna. Mi smo pokušali da 2016. godine branimo instituciju Partizana baš od takvih situacija koje su pretile da navijači preuzimaju klub. Novak Nedić je stajao iza te grupe. Tada to nije bila Belivukova grupa, bila je navijačka grupa-dodao je Vuletić.

Bivši funkcioner Partizana ističe da su Nedić i on bili na suprotnim stranama.

-To je bio jedan obračun između dve struje u Partizanu. Jednu je predvodio Nedić i druga koju je predvodila sadašnja uprava. Tu je bilo pitanje strukture i strategije kako će se voditi Partizan, da li će se voditi institucionalno ili stihijski. Ja sam stajao na stanovištu, da je jako važno da institucija Partizana opstane, da navijači imaju svoju ulogu koja je bitna, ali da ne mogu imati onu ulogu koju je tada predvideo Novak Nedić-istakao je doskorašnji potpredsednik crno-belih.

Vuletić je rekao i da niko od navijača nije primao platu u klubu.

-Ne plašim se Belivuka, njega se plaše ljudi koji imaju nešto sa njim. Ja sam građanin ove zemlje. Da li smatrate da šest miliona građana sad treba da se plaši Belivuka. Od kad sam ja u Partizanu niko od navijača nije imao platu, niti službeno vozilo-zaključio je Vuletić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

15 Komentara

  1. Profa je jedini pravi Partizanovac koji je sa funkcije pokusao da zastiti klub.Vucelic,Vazura i ostala boranija je zanemela cuvajuci svoje privilegije od SNS.Ako su ljudu moraju da se povuku ali cisto sumnjam.Vlast je vlast.

    0
    0
    Odgovori
  2. Debeli ne ginuti bukagije. Nije Silerova naravno to Veljino a Velja je tvoj. Froga oruzje silni dokazi a ti jadan naivan. Lopuzo nad lopuzama. Dolinao si.

    0
    0
    Odgovori
    • Vuleticu dok god se bavis tezom nisam ja kriminalac nego moj komsija to samo govori o tebi i samom tvom klubu,, hajd da kazemo da u tvom malom klubu nisu bili nikakvi bunkeri nego kancelarije za tvoje dilere i kriminalce koje ti nazivas navijacima sta ce onda u tim kancelarijama droga i SNAJPER Vuleticu,,, sto se tice tenka na nekom drugom stadionu koja je samo reprika nekog oruzija i to ne na stadionu vec kraj stadiona,,, kamoli srece da je i vas snajper bio reprika,,, DOLIJALI STE VULETICU DOSLO JE VASIH 5 MIN ZA HAPSENJE,,,

      0
      0
      Odgovori
  3. VOLEO BI DA TE VIDIM PROFESORE DA POPRICAMO,TI SI BRE BOLESTAN COVEK,POTRAZI POMOC,VI STE BRE SEKLI LJUDE I UBIJALI,NASLI SNAJPER NA TOM STADIONU,DA IMAS STIDA CUTAO BI,TI SI ZREO ZA ZATVOR TI SI SAUCESNIK U OVOM KRIMINALU,SAD CES TI DA KAZES DA POLICIJA LAZE DA JE PRIMAO PLATU U PARTIZANU OVAJ UBICA,TI SI BORJANOVO DETE NAPADAO,KAZEM TI SI BOLESTAN COVEK

    0
    0
    Odgovori
    • Tacno je Debelo Prase da svaki klub u svijetu ima prostorije za navijace ali NEMAJU prostorije za KRIMINALCE gdje im oni kriju drogu i oruzije uz jos rade jos neka zvjerska djela kao sto je osijecanje ljudske glave s kojom posle igraju fudbal,, ja da sam vlast ti bi meni u zatvor zajedno sa tvojim vjernim navijacem(kriminalcem) Veljom a tvome kriminalnom klubu katanac za sva vremene

      0
      0
      Odgovori
  4. Ovim musavim garaganima i na vasem stadioniu je nadjena droga cija je ko je doneo dali ima i jednog novinara koji sme da pokrene tu temu pa i ovi slinavci iz KRIKA pozabavi te se i malo tom politikom kako je oprosteno 16.000.000€ od Agro banke, kako je oprosten dug od 8.000.000€ od marfin Banke kako radi ultra kop.
    Sto se tice Velje on se u…o u navijacku grupu Delije pitajte Saviju.

    0
    0
    Odgovori
  5. E jadnice crni,prpa od corke,pa ne mozes je izbeci i to ces sa Veljom u celiju,dobro si savladao onu recenicu „Napad je najbolja odbrana“,al slabo sta drugo od toga sto predajes,pozdravi Velju kad budes kod njega.

    0
    0
    Odgovori
  6. Ovaj opet po onome “ ja nisam odavde čekam cement“ Po njemu su na stadionu “ kobajagi navijači
    VELJA NEVOLJA I CO“ sadili ljubičice. Ma oni i nisu bili na stadionu, to Terza izmišlja.

    0
    0
    Odgovori
  7. Po njemu se nista nije ni desilo. Sve je u redu. On jadnik i vecina iz uprave, treba da su vec u zatvoru, a ne da se objavljuju politicki odgovori, cak s podsmehom.

    0
    0
    Odgovori
  8. U kom svojstvu doticni daje izjavu?… Covek vise nije na funkciji… upropastio si nas, idi na fakultet pa tamo studentima maglu prodaj

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter