0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

‘USLOVI NISU BILI NA NIVOU, MORA NA OPERACIJU’: Zvezda potvrdila loše vesti oko Erakovića i protestovala zbog stanja terena u Nišu

Objavljeno: 15.02.21 u 18:00

Crveno-beli se oglasili oko stanja 20-godišnjeg defanzivca…

Fudbaler Crvene zvezde Strahinja Eraković odsustvovaće između dva i tri meseca sa terena zbog povrede koju je zaradio na meču protiv Radničkog u Nišu, potvrdili su crveno-beli.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Eraković je u 77. minutu meča na ‘Čairu’ doživeo nezgodnu povredu, zbog koje je morao da napusti teren.

– Uslovi na ‘Čairu’ nisu bili na nivou, igrači su se klizali po terenu, a danak je platio Eraković. Mladi defanzivac je polomio petu metatarzalnu kost, čeka ga operacija i odsustvo sa terena, barem do sredine aprila, navela je Zvezda na svom sajtu.

Iz Ljutice Bogdana su istakli da će Eraković biti u konkurenciji za tim u finišu sezone.

Eraković je tokom ove sezone bio jedan od standardnijih igrača u timu Dejana Stankovića i pokazao sposobnost da pokrije gotovo sve pozicije u odbrani. Dokazao se dvadesetogodišnji defanzivac kao velika budućnost našeg kluba, a mi mu želimo uspešan oporavak i brz povratak na teren, dodaju crveno-beli.

Inače, Eraković je ove sezone odigrao ukupno 19 utakmica, tokom kojih je 1.110 minuta proveo na terenu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter