0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Odlične utakmice nas očekuju ovog ponedeljka, a ovo je naša dobitna kombinacija!

Objavljeno: 15.02.21 u 11:15

Nakon vikenda, sledi nam ponedeljak, a ponuda nije ništa lošija, pa smo sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko interesantnih kombinacija za vas.

20.45 Verona – Parma

Ova utakmica će pokazati da li je u Veroni došlo do umora i zasićenja, ili su porazi od Rome i Udinezea samo privremeni pad. Jurićeva ekipa je kvalitetnija i zato nosi breme favorita, ali treba reći da su ova i naredne dve utakmice (Udineze, Specija) ključne u borbi Parme za opstanak. Ukoliko D’Aversini igrači u naredne dve nedelje ne izvuku maksimum, slobodno mogu početi da pakuju kofere pošto im dolazi period teških utakmica (Inter, Roma, Fiorentina…).

Predlog: KiX (3.55)

21.00 Čelsi – Njukasl

Čelsi nije blistao u Šefildu, ali se pobedi u zube ne gleda. Lepe poteze su smenjivale neshvatljive greške u odbrani, pa je Mendi morao da spasava stvari. To je treći vezani Tuhelov trijumf i stiče se utisak da igrači sve bolje usvajaju ono što Nemac od njih traži. Njukasl je bio bolji od Sautemptona i konačno jedna blistava partija Miguela Almirona. Od Paragvajca se mnogo očekuje, šteta je što  tek povremeno pokazuje svoj talenat. Čelsi je slavio na prvoj utakmici 2:0.

Predlog: 1&2-5 (1.70)

21.00  Kadiz – Atletik Bilbao

Kadiz ove sezone jeste igrao odlično, srušio je i Real Madrid i Barselonu, ali u 2021. godini kao da im  se ne igra fudbal i u La ligi su upisali samo jedan bod iz poslednjih pet utakmica. Dakle, četiri poraza, od kojih je poslednji od Sosijedada ogolio sve mane tima Ivana Šaponjića i Filipa Malbašića. I drugi Baskijski tim bi to takođe umeo da iskoristi i eksploatiše, tim pre jer se Atletik Bilbao nalazi u odličnoj formi i taj nalet bi mogli da produže i na stadionu ‘Ramon de Karanca.

Predlog: Ki2 (2.35)

21.15  Sporting – Pasoš Fereira

Lisabonski „lavovi“ ovo moraju da dobiju. Porto im se ponudio na srebrnom platnju remijem u gradskom derbiju sa Boavistom. Ako Sporting savlada Fereiru odlazi na +10 u odnosu na prvog pratioca i može šampanjac već da se stavi na led. Međutim, rival nije naivan. U sjajnoj je formi (4-1 0). Ono što domaćinu ide naruku jeste niz od 10 pobeda nad ovim rivalom (liga + kup).

Predlog: 1&2-3 (3.05)

UKUPNA KVOTA 43.25 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter