0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Youtube screenshot

MARKO MARINOVIĆ PRED ZVEZDU: „Ne nameravamo da podignemo belu zastavu u Beogradu!“

Objavljeno: 15.02.21 u 21:20

U odloženom meču 15. kola ABA lige u Beogradu sastaju se Crvena zvezda i Borac iz Čačka!

Biće ovo drugi meč pomenutih timova u okviru ovosezonskog izdanja ABA lige. U drugom kolu Borac je na domaćem parketu dočekao Crvenu zvezdu, a tada su gosti ubedljivo slavili sa 95:64.

Strateg Borca Marko Marinović, smatra da njegov tim ima šansu u predstojećem meču.

– Očekuje nas meč protiv Zvezde, jedne od najjačih, a ako ne i najjače ekipe u ABA ligi. Reč je o timu koji je projektovan da osvaja trofeje ove sezone. Bez obzira na to, sigurno je da ne nameravamo da podignemo belu zastavu u Beogradu. Zvezda je odigrala tri utakmice Kupa u kratkom vremenskom razmaku, jednu vrlo tešku i neizvesnu protiv Partizana, tako da tu moramo da tražimo svoju šansu – rekao je Marinović.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Trener Borca naglašava da naredni rival ima bogat roster.

– Moram da istaknem činjenicu da nam nije poznato u kom će sastavu Zvezda nastupiti protiv nas. Ali bilo kojih 12 igrača da izvede trener Dejan Radonjić sigurno je da će Zvezda biti veliki favorit – izjavio je Marinović.

Borac neće u Beogradu nastupiti u kompletnom sastavu.

– Bićemo bez novajlije Dude Sanadzea, jer on nema pravo da nastupi u ovom duelu, jer nije bio član Borca kada je po prvobitnom planu trebalo da meč protiv Crvene zvezde bude odigran. Bez obzira na taj podatak, idemo na gostovanje da pružimo svoj maksimum- zaključio je Marko Marinović.

Meč između Crvene zvezde i Borca iz Čačka igra se u sredu od 18.05.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter