0
ATP

FOTO: Twitter

ZVEREV O DUELU SA NOVAKOM: ‘Imam dve velike pobede, teško je igrati protiv njega!’

Objavljeno: 14.02.21 u 18:35

Evo šta je imao da kaže Novakov protivnik u četvrtfinalu – Aleksandar Zverev.

Nemački teniser ruskog porekla Aleksandar Zverev je pobedom nad Lajovićem otišao u četvrtfinale Australijan opena. Tamo će se sastati sa Novakom Đokovićem.

‘Zadovoljan sam rezultatom, nalazim se u četvrtfinalu gren slem turnira, sigurno je da mi ide dobro. Tek me čekaju najteži rivali, pa mogu reći da se radujem izazovima. Protiv Novaka morate da igrate svoj najbolji tenis, naročito ovde u Melburnu. Ovo je njegov omiljeni turnir i da bih imao šansu protiv Novaka, moram da igram izuzetno dobro. Moram da budem agresivan, da ja budem taj koji dominira. Mislim da je jedan od najvećih izazova u svetu sporta uopšte igrati protiv Novaka u poznim fazama gren slem turnira.’ – rekao je Zverev i dodao.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

‘Imao sam dve velike pobede protiv Novaka u svojoj dosadašnjoj karijeri, bili su to meč u Londonu na Završnom Mastersu i finale Rima, ali bilo je jako teško. Igrali smo u Londonu i na ATP kupu prethodnih meseci i to su bili veoma neizvesni dueli. Mislim da to nešto govori. Ipak, svestan sam koliko je teško igrati protiv Đokovića.’ – rekao je on!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter