1
Košarka

FOTO: Screenshot

SVA DRAMA STALA U POSLEDNJIH NEKOLIKO SEKUNDI: Pogledajte odlučujući napad i Lazićev potez koji je presudio derbi (VIDEO)

Objavljeno: 14.02.21 u 09:31

Crno-beli su imali napad za pobedu, ali ga nisu iskoristili…

Crvena zvezda je u finalu Kupa Radivoja Korać pošto je pobedila Partizan, te tako zakazala borbu za trofej sa Megom.

Polufinale večitih bilo je i više nego zanimljivo, a protivnik u ‘Spensu’ je bio odlučen tek u poslednjoj sekundi (79:78), pa će posle tri godine crno-beli ostati bez Žućkove levice.

Imao je Partizan i napad za pobedu, ali je heroj susreta na kraju bio Branko Lazić. Markus Pejdž je krenuo na prodor, ali mu je Lazić izbio loptu i još jednom pokazao da je defanziva njegovo najbolje oružje. Potom je dosuđena mrtva lopta u korist crveno-belih.

Loptu je izveo Simonović, ali se zbunio u želji da je baci daleko na protivničku polovinu, što mu nije uspelo, već je izbacio u aut. S istog mesta je ponovo Partizan imao šansu, ali pas nije stigao do Mozlija.

Kako je to sinoć izgledalo možete videti:

(VIDEO:YouTube/Arena sport)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

1 Komentara

  1. Ne mogu da shvatim da neko kao SImonovic igra kosarku. Prvo je od ciste lopte koju je imao pretvorio u mrtvu loptu, a zatim iz auta prebacio ceo teren i dao Partizanu jos jednu sansu. Ostalo je samo 3 desetinke, znaci dovoljno da samo bacis loptu na protivnicku polovinu i ko god da je uhvati, gotovo je. U odbrani nikad i nije bio dobar, uvek ga prevaris na fintu krenes laznjak u jednu stranu i promenis na drugu i on uvek ispada. U napadu ga je neko nalozio da je on veliki trojkas i onda je besomucno sutirao po 15ak lopti po utakmici, da bi dao 3-4 trojke.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter