0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Ponuda je bogata, a mi se nadamo dobrim utakmicama i golovima

Objavljeno: 14.02.21 u 11:51

Pred nama je nedelja sa sjajnim mečevima nekih od najboljih evropskih liga, a sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili smo nekoliko interesantnih kombinacija za vas.

14.00 Hetafe – Real Sosijedad

Hetafe igra vrlo promenljivo i na svom ‘Alfonso Peresu’ veoma tvrdo, pa je tako u poslednjih šest utakmica na tom stadionu u zbiru viđeno samo sedam pogodaka. Sosijedad igra odlično, to je pokazao i protiv Kadiza u prošlom kolu, a da nije imao glupe kikseve u poslednjim minutima nekoliko utakmica bio bi još bolje plasiran od trenutnog šestog mesta. Mikel Ojarzabal i Aleksandar Isak su se pokazali kao sjajan tandem.

Predlog: I1-3&II1-3 (2.35)

15.30 Ajntraht – Keln

Na krilima Filipa Kostića, igrača prošlog kola, Ajntraht je slavio tri vezane pobede i probio se čak na četvrto mesto! Tu je svakako i neuhvatljivi Andre Silva, a naredni rival idealan je da mu se uzme skalp. Keln je slavio kao gost u prošlom kolu i time ispunio kvotu. Malo je umakao najslabijim ekipama, ali je to još predaleko od spasonosne luke.

Predlog: I2+&II1+ (2.95)

16.15 Real Madrid – Valensija

Juri Real Madrid gradskog rivala Atletiko, biće vraški teško, a moraće greške da se svedu na minimum. Da nije bilo štopera Rafaela Varana, koji je postigao dva gola u prošlom kolu protiv poslednjeplasirane Ueske, desio bi se novi kiks. I dalje štuca tim Zinedina Zidana, a sada im stiže Valensija koja nije u zavidnoj formi, ali je tim koji je u prvom delu sezone deklasirao kraljevski klub rezultatom 4:1 na ‘Mestalji’. Uz učestale kadrovske probleme, to poziva Real na veliki oprez.

Predlog: I2+&3+ (2.80)

18.00 Volfzburg – Borusija M.

Vukovi ne popuštaju i na pragu su još jedne pobede, pete uzastopne. Trener gostiju Roze izveo je u prošlom kolu B tim protiv Kelna i izgubio, a plus je navukao gnev navijača. Još se ne zna da li ide u Dortmund i situacija je totalno bolesna, plus igraju u Budimpešti protiv Sitija kao domaćini u Ligi šampiona i više misle na tu utakmicu.

Predlog: 12&3-6 (2.05)

20.45 Inter – Lacio

Lacio je opet u trci za LŠ. Inazgijeva ekipa je u najboljoj formi trenutno, a sve zahvaljujući tandemu Milinković-SavićImobile. Bilo bi nepravedno zanemariti poboljšanje u defanzivi, koje će trpeti ogroman teret na ovoj utakmici. Konte se uzda u Lukakua i njegovu formu, a sa druge strane, zna da Barela, Perišić, Hakimi i Brozović mogu biti opasni iz drugog plana. I odbrana domaćina je sve bolja, to potvrđuje podatak da nisu primili gol duže od 360 minuta.

Predlog: IXvX (1.88)

UKUPNA KVOTA 74.80 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter